Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:-D Нажежаема е -на кяр съм значи .Преместих термостата в спалнята -от 25,4 дето беше се загрял в стаята с камината -температурата падна до 23,6 .
Последна промяна от filmatoplo на вт ное 20, 2018 9:01 pm, променено общо 1 път.
Благодаря за отговорите, и аз се бях насочил към грейкото, ама всеки си предлага стоката как се вика. В магазина където ми продават бисолит викат това е най доброто, грейкото пасти да яде, било назад в технологично отношение, а аз все пак чета спецификации на едното и на другото ама викам да питам и тук вас специалистите. Определено ще се насоча към грейкото. И един последен въпрос, кое е по добре котела да е само за пелети или комбиниран и за дърва. Основно ще го ползвам със слънчогледови пелети, но знам ли. :partyman:
Чета си аз и на база прочетеното, бих препоръчал чисто пелетен, ама усещам са, ако избора тежеше на мен, комбинирания бих избрал.
Що бе да му е..........тинтири-минтири?!!!
Ми.....психологика българска. Да има.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на вт ное 20, 2018 9:04 pm, променено общо 1 път.
maistora1965 - специалист
Пелетен на слънчоглед най добре виж тук защо viewtopic.php?f=10&t=55902&start=40
filmatoplo - майстор
За котела както прецениш , от поне години не съм монтирал други котли освен чистопелетния на Грейко .
maistora1965 - специалист
Като се замислих с тази агитация дигнахме цените и на слънчогледа да ли да не направим тая тема секретна с парола и достъп само на проверени.
вт ное 20, 2018 9:10 pmmaistora1965 написа:
Като се замислих с тази агитация дигнахме цените и на слънчогледа да ли да не направим тая тема секретна с парола и достъп само на проверени.
Добра идея :rock:
вт ное 20, 2018 9:10 pmmaistora1965 написа:
Майсторе, ако сколасам 2019та пелетарника и дървата ши са ми резерва, както направи Бай Брадъра.
Спасение от "монополисти" няма.
Търсим по лекото. Копчи ва брат.
kelesha - напреднал
Аз бих ти предложил Бисолид Ево ротационна тубусна горелка
Гори си слънчогледчето без никакъв проблем и няма да имах никакъв дерт с горелката
Самата горелка има адски много възможности и този път са я развили супер , анай хубавото е че в моментите на въртена на тъбуса и самите пелети се разбутват и става много по добро изгарянето в началото на самият тубус това е много важно поне за мен защото накря на тубуса се получава само пепел - знам за добра настройка и хубав горивен процес , а при грейкото нещата не стоят така там има един шнек който избутва и бута всчико в края :) :axe:
filmatoplo - майстор
Има дертове ама идат след година .

Тема "БИСОЛИД или GREYKO" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: