Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте, преди 2 месеца закупихме горепосочената камина. Дойдоха да ни я настроят, но останах с впвчатление, че не ми направи оптиманите настройки. Камината е с нотово меню. Аз си поиграх и я докарах до чувал на ден когато темепатурите на вънка бяха около 0 градуса, но тези дни гори по 2 чувала на ден. Камината е със стаен термостат който е нагласен на 23 градуса през деня и на 22 през ноща. При закупуването на пелетите момчето ми каза че като ми настройват камината трябва да я настроят, така че да пуска по-малкато пелети и да вкарва повече въздух(пелетите са 70% широколисти на 30 иглолистни) колега ако някой може да ми съьейства какви настройки да и задам, инересуваме през колко време да пуска шнека, и по колко да пуска на различните степени, входящия въздух колко да бъде.
пон дек 03, 2018 10:07 pmkoloov написа:
...
Има тема за Гърлите.
И тук ши та намерят, ама ако там та упраят, по систематизирано ше е и на едно място.
пон дек 03, 2018 10:22 pmТрифон П.Трифонов написа:
...
Има тема за Гърлите.
И тук ши та намерят, ама ако там та упраят, по систематизирано ше е и на едно място.
Не успявам да я открия, иначе първо там щях да прочета, всичко което намерих прочетох, но не ми свърши работа, трябва ми някакви примерни параметри, въздух, интервал на пускане и колко да пуска при различните етапи
Димитър Димов - специалист
съб дек 08, 2018 8:48 amkoloov написа:
пон дек 03, 2018 10:22 pmТрифон П.Трифонов написа:
...
Има тема за Гърлите.
Не успявам да я открия, иначе първо там щях да прочета, всичко което намерих прочетох, но не ми свърши работа, трябва ми някакви примерни параметри, въздух, интервал на пускане и колко да пуска при различните етапи
Виж стр.18 на
Настройки на пелетна камина GOLDEN FIRE 24GF???,поста от 7-ми декември.Успех.

Тема "Настройки на камина golden fire G18" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: