пет мар 01, 2019 8:05 amv3nom написа: Да, четох за тези турбулатори и може би ще сложа нещо такова. Клапата като го монтираха, казаха да стои напълно отворена и да не я пипам и в момента си е така.Прегледай темата отначало



пет мар 01, 2019 8:05 amv3nom написа: Да, четох за тези турбулатори и може би ще сложа нещо такова. Клапата като го монтираха, казаха да стои напълно отворена и да не я пипам и в момента си е така.Прегледай темата отначало
съб мар 23, 2019 11:24 pmandro440 написа: И сега ще се появят отново твърдения ,че вътре в кюнеца градусите са 300 а на повърхноста му 30 ...щото мерят с последна мода термометри ... а самия кюнец е неръждавейка със стена 0,3 мм -вероятно е голям топлоизолатор ,щом си държа ръката там а в последната камера на котела си пуша меса -а за да се пуши месо температурата не трябва да е над 60 градуса ,при мен е малко по висока и става пушено -опечено ,но никой не отказва да хапне ,дори свършва веднага ,хайде ,моля ви Разбирачите ,не оплювайте Виадруса ,когато не знаете ,как да го вкарате в режим ,естествено с малък виадрус -ефект няма ,но когато е голям като слон ,може да се опъне и на модерен пелетен котел особено ако знаем какво трябва да направиАми сподели де иначе и ти си като плюващите. Получава се много хубаво гори, лесно се чисти ама няма да кажа как съм го направил.
Има много неща ,на които не знаете отговора ,господа критикуващи ,Наздраве !
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: