• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
maistora1965 - специалист
:prayer:
maistora1965 написа:
То тва им остава, на майсторите, като не стигат изразни средства, къде по форуми, та и на други места.
Никого не подведох, човече, ама твойта крава да е мъжка!
Допълних предният пост с линк.
Нещо като не ми е ясно, образовам се.
Чел съм го, не ми е необходимо, в момента, но ако ми затрябва няма да питам-написано е, Мастер.

п.п. Лелеее, чувееееееек! Сетих са, чи си ми познат-от темите назаде.
Писал си са Майстор, ама си такъф точно колкото и язе.
То туй не е толко фатално, ма поне ни са опитвай да обиждаш, засягаш някого, или поне нямаш право да си надменен.
maistora1965 - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
maistora1965 написа:
То тва им остава, на майсторите, като не стигат изразни средства, къде по форуми, та и на други места.
Никого не подведох, човече, ама твойта крава да е мъжка!
Допълних предният пост с линк.
Нещо като не ми е ясно, образовам се.
Чел съм го, не ми е необходимо, в момента, но ако ми затрябва няма да питам-написано е, Мастер.

п.п. Лелеее, чувееееееек! Сетих са, чи си ми познат-от темите назаде.
Писал си са Майстор, ама си такъф точно колкото и язе.
То туй не е толко фатално, ма поне ни са опитвай да обиждаш, засягаш някого, или поне нямаш право да си надменен.
Бях комондировка и днес се прибрах маистор съм само че заварчик и не съм искал да ти се подигравам или да бъда надменен просто беше маитап но явтно не се получи извинявам се.А малко като ми остане време ще щракна какво приспосебление си направих на котела дано помогне на някого.
maistora1965 написа:
.....
Бях комондировка и днес се прибрах маистор съм само че заварчик и не съм искал да ти се подигравам или да бъда надменен просто беше маитап но явтно не се получи извинявам се.А малко като ми остане време ще щракна какво приспосебление си направих на котела дано помогне на някого.
Майсторе, жив и здрав!
Добрите отношения са по важни от няколкото градуса в + или - .
  • 1
  • 2

Тема "Отново въпрос за отопление." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: