Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob - майстор
Вчера цяла вечер си играх да чистя на комшията Агуирата :-D Излизаше му метличката и гаснеше ......*бах ги много отворе много чистене, иначе забелязах че дима прави три хода докато излезе /това добре ама трудно се чисти/ но много бързо му черннеее стъклото, горим еднакви пелети ама неговата задръства по бързо, може би му трябва повечко въдух :)
filmatoplo - майстор
:-D Да ида и аз ама не ме викат ,две три комшийки имам . :wink: :? Но нямат пелетни камини язък . :lol:
bmahob - майстор
ни четеш правилно КОМШИЯ приятелче не комшийка :-D Изкарах милка шоколад почерпка :-D
filmatoplo - майстор
Е комшийката не се ли разкарваше по клин и потник наоколо . :wink:
bmahob - майстор
Хеее не от два дена не са палили печката :-D
kamina.alba18kw - специалист
filmatoplo написа:
Е комшийката не се ли разкарваше по клин и потник наоколо . :wink:
Ако обикаля комшийката с клинчето, да не излезе шоколада с бял крем. Ванилия да речем. Хихи, шегичка :)
nadinka - напреднал
Продължаваме с разочарованията, хора. Снощи, след като се прибра мъжа ми я почистихме, наистина имаше много пепел и не толкова в тръбите на камината, колкото отстрани, където има долу по един капак от двете страни. Там беше пълно, ама пълно. Запалихме я и след известно време пак същото. Пламъка намаля, спря. Подаването на пелети продължи иии.. се изписа пак, че няма пелети и кошничката отново беше препълнена. Какво да ви кажа, до тука едно голямо нищо. Цяла вечер се топлим на ток, през деня я следим все едно дърва слагаш, а замисъла беше точно обратното. Да не продължавам да пиша, че ще повлия на някой в избора си.
gnt69 - майстор
А защо спира да гори и пламъка намалява, не пуска пелети ли.
nadinka - напреднал
gnt69 написа:
А защо спира да гори и пламъка намалява, не пуска пелети ли.

Пуска, там е работата, кошничката се препълва и не изгарят. И изписва, че няма пелети, а бункера примерно е пълен.
gnt69 - майстор
nadinka написа:
Пуска, там е работата, кошничката се препълва и не изгарят. И изписва, че няма пелети, а бункера примерно е пълен.
Е да де ама ако пуска трябва да гори. Довечера обърсвате стъклото и гледате като почне да намаля пламъка и да се мъчи да изгасне дали пуска пелети. Не може да гори да пуска пелети и да изгасне. Аз се сещам за прекалено дълги пелети. Друго за което се сещам е прекалено много пепел в бункера.

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: