Boys and girls, да се върнем на обемите . При условие сънчо, че фирмата ти е по малка от всеки от ТЕ+,Андромеда и ВС Инж/от големите дистрибутори на Ерато за Пловдив/ е все пак си мисля те има потенциал така на око за около камион камини годишно ти за какви обеми бленуваш ,като стоката ти се кара с групаж ? Какви дистрибуторски договори ,които да им изпълняваш обема...усмивки с един файтон стока,а ератовци така на око сигурно правят 500бройки .Капитлистите гледат да ти набутат сервизния рабат като рез.части /е с българските е по добре - КЕШ ис КИНГ все още:)/ Ма както казах къв рабат , кви договори с групаж ..ей добре развеселяваш. Жабата дето скачаше че MCZ я правят специално за ератовци камината - такава глупст вече.... жаба я влез в час или пиши неща които знаеш .Сега ще ти го обясня на достъпен език - Италиянците да работят специално за Бг търговец /Ерато в случая/ – доста нелепо . Те отдавна са открили топлата вода имат обикновенно 2 серии ,Премиум/ бутикова/High или едната е висок ценови сегмент бъкана с екстри и и по нисък за по голяма масовост ,която си е премиума но без някои 'излишни глезотии' . Виждал съм на няколко камини телата- нема разлика .Та тук е заровено според мен кучето - MCZ пазаруват и ребрандират от доста време ератовски котли и горелки и явно от това сътрудничество се получава ..нещо . Та от икономическа гледна точка е елементарно че големите обеми винаги ти дават по добри цени + заровено куче
Ако погледнеш на икономиката от хуманитарната и страна/която е резерве за търговеца/ ще те облъчи с небивалици .Англичаните му викат на това verbal mas.../думичката е мръсна/ . Ма тия небивалици ги дърпаме настрана и гледаме от към точната и страна дето са цифричките ,които седят зад дадени цени - и там е очевадно Висок обем-добра ,%отстъпка +заровено куче =невероятно добра комбинация. Бутиковоте стоки - минават през 1 ръка търговец , малък обем =малка отстъпка и сервизни част- 2-3 уплътнения за врата от рабата .Оттам при тях се получават такива извращения в цените понякога , защото все някое магаре трябва да плати масрафа накрая или да вярвам в Дядо Коледа. Мисля ,че горе долу добре го описах, да не навлизам вече в детайлите с цифри .наздраве банда.
че се изморих да пиша и да смятам

че се изморих да пиша и да смятам