Прикачен файл
IMG_20161118_162324.jpg (56.15 KиБ) Видяна 1641 пъти
Прикачен файл
Прикачен файл
gergo91 написа:Здравейте на всички понеже съм нов във форума и всеки ден чета теми свързани с отоплението на пелети, и ми е много интересноИмам котел и горелка на голден файер (това не е реклама, ама хич)
. И понеже идват празници и ще се почива от работата и университета, и за да не ми е скучно искам да пробвам да си направя пелетна горелка. Ще помоля за малко помощ понеже не разбирам много от такива работи, ще разглобя моята (Мерели) за да копирам конструкцията и
. Само че ми трябва малко помощ за частите който трябва да закупя, предполагам че, това ще ми е нужно?
спирала за шнек 43.3мм-SPIRAL STEEL
Контролерът V3M-01
ВЕНТИЛАТОР ТИП ОХЛЮВ 120M3/H-34W
НАГРЕВАТЕЛ 250 ВАТА
мотор/редуктор MELLOR 8RPM 52W / 8 оборота 52 Вата
и ако някой се сеща какво др ще ми трябва моля да сподели
andro440 написа:да .освен тези неща ти трябват електрожен ,електроди ,малко железа и много търпение и време ,кабели и умения . и най важното -маска за електрожена и заваркитеИмам електрожен и професионална маска със затъмняване, флекс, шмиргел, компресор, винтовер и какви ли не, но четох из темата и мисля че тези неща са основни, който трябват за да се започне, или аз греша. Но както писах от скоро използвам пелетна горелка и естествено както всяко ново нещо е интересно и заради това изкам да опитам да зглобя една, а пък ако се получи ще я подаря на роднинитеgergo91 написа:Здравейте на всички понеже съм нов във форума и всеки ден чета теми свързани с отоплението на пелети, и ми е много интересноИмам котел и горелка на голден файер (това не е реклама, ама хич)
. И понеже идват празници и ще се почива от работата и университета, и за да не ми е скучно искам да пробвам да си направя пелетна горелка. Ще помоля за малко помощ понеже не разбирам много от такива работи, ще разглобя моята (Мерели) за да копирам конструкцията и
. Само че ми трябва малко помощ за частите който трябва да закупя, предполагам че, това ще ми е нужно?
Контролерът V3M-01
НАГРЕВАТЕЛ 250 ВАТА
и ако някой се сеща какво др ще ми трябва моля да сподели
gergo91 написа:А и забравих паничката мисля от 4мм ламарина да я направя и отгоре скаричка от някоя стара печка да сложа на която да падат пелетите а от долу да е запалката (реотана) Но от към електроника, малко ми куцат нещата и за това питам дали ще ми трябват някакви релета за или прекасвачи или др неща допълнителни към управлението на нутелла, благодаря предварителноandro440 написа:да .освен тези неща ти трябват електрожен ,електроди ,малко железа и много търпение и време ,кабели и умения . и най важното -маска за електрожена и заваркитеИмам електрожен и професионална маска със затъмняване, флекс, шмиргел, компресор, винтовер и какви ли не, но четох из темата и мисля че тези неща са основни, който трябват за да се започне, или аз греша. Но както писах от скоро използвам пелетна горелка и естествено както всяко ново нещо е интересно и заради това изкам да опитам да зглобя една, а пък ако се получи ще я подаря на роднинитеgergo91 написа:Здравейте на всички понеже съм нов във форума и всеки ден чета теми свързани с отоплението на пелети, и ми е много интересноИмам котел и горелка на голден файер (това не е реклама, ама хич)
Контролерът V3M-01
НАГРЕВАТЕЛ 250 ВАТА
и ако някой се сеща какво др ще ми трябва моля да споделиЗа това питам дали ще ми е нужно нещо повече от това, за да знам дали има смисъл да се захващам или по евтино ще е от магазина
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: