kuuuuuul написа:Аз за това вече избягвам да пиша в този форум.Но все пак ако някой който е специалист по въпроса за компресорите и прочете нека ми обясни на лични.Ти вече определи за себе си кой е специалист и кой не, отделен е въпросът, че не е ясно по какви критерии - имаш достатъчно много "захапки" за да седнеш и да четеш. Ако си мислиш, че някой ще ти изнася безплатни лекции си в дълбока заблуда, евентуално допускам някой "търговец" да седне да те навива какви са предимствата на предлаганата от него машинария, но се съмнявам и в това.
preslav написа:Имах една учителка в пьрви клас-така ни учеше колко е едно плюс едно.и ти така като гледам,един пост 20реда,поучителен,браво.тук сме самодейци и тьргаши,ама давай го по така,не от толко високоkuuuuuul написа:Аз за това вече избягвам да пиша в този форум.Но все пак ако някой който е специалист по въпроса за компресорите и прочете нека ми обясни на лични.Ти вече определи за себе си кой е специалист и кой не, отделен е въпросът, че не е ясно по какви критерии - имаш достатъчно много "захапки" за да седнеш и да четеш. Ако си мислиш, че някой ще ти изнася безплатни лекции си в дълбока заблуда, евентуално допускам някой "търговец" да седне да те навива какви са предимствата на предлаганата от него машинария, но се съмнявам и в това.