Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Термостат безжичен през интернет -Salus 310i какво ще кажете за него ,монтирал съм няколко ,е струва 246 лв :)
Последна промяна от filmatoplo на вт дек 04, 2018 11:18 am, променено общо 1 път.
шоп - майстор
вт дек 04, 2018 10:02 amgnt69 написа:
вт дек 04, 2018 1:35 amanesti написа:
А цената?
Цената е 140 лева + 2,50$ за 3 датчика DS18B20 + 2 лева за кабел за удължаване на датчиците.
Предполагам цената е за модела BBoil RF?
Моя модел е BBoil и по спомен струва под 100 лева ( 98 лв по спомен)
Много съм доволен от продукта.
anesti - помощник
вт дек 04, 2018 11:17 amfilmatoplo написа:
Термостат безжичен през интернет -Salus 310i какво ще кажете за него ,монтирал съм няколко ,е струва 246 лв :)
Линка който дадох за китяйския е на същия принцип,но гейтуей-я там се включва направо в контакта и връзкята му с лан мрежата е безжична- т.е? два кабела по-малко. Дисплея е похголям ,с повече показания,абе по красив. Други мнения?
filmatoplo - майстор
Нямал от тези модели ,видимо биват , ами поръчай си- и си готов . :)
agj - майстор
вт дек 04, 2018 12:12 amkabel96 написа:
Не е лошо когато се препоръчва нещо да е на база личен опит а не резултати от гугъл

......Соноф имат и те недостатък не можеш да му задаваш да гаси напълно а само да регулира в зададените граници,също така няма отделни различни програми за през деня и тн.
Тук :
https://m.emag.bg/smart-prevkljuchvatel ... escription
обаче пише друго-Настройване на времето - Задайте таймери за програмиране / отброяване / цикли за включване / изключване в определено време.
Пише го във всички онлайн магазини,където се предлага това устройство.

Или твоя личен опит показва друго?
kabel96 - специалист
вт дек 04, 2018 11:58 pmagj написа:
вт дек 04, 2018 12:12 amkabel96 написа:
Не е лошо когато се препоръчва нещо да е на база личен опит а не резултати от гугъл

......Соноф имат и те недостатък не можеш да му задаваш да гаси напълно а само да регулира в зададените граници,също така няма отделни различни програми за през деня и тн.
Тук :
https://m.emag.bg/smart-prevkljuchvatel ... escription
обаче пише друго-Настройване на времето - Задайте таймери за програмиране / отброяване / цикли за включване / изключване в определено време.
Пише го във всички онлайн магазини,където се предлага това устройство.

Или твоя личен опит показва друго?
Имам 3 или 4 термостата и общо над 15 различни от тези боклуци и проблема е че не могат да работят едновременно и двете функции термостат и таймер.
Когато е в режим термостат минава на автомат и винаги поддържа температурата а режим таймер не го изключва.Освен това когато минеш в ръчен режим да си гасиш и пускаш от телефона забравя настройките и при всяко пускане на автомат трябва да ги въвеждаш наново.Накрая свързах две устройства едно след друго едното е измерител на мощност и му ползвам таймера а на това термостата.Отделно имаха и друг голям проблем но май с новия софт го няма не знам още не ми е спирал оптичния кабел скоро.Отделно прословутото споделяне не можах да го подкарам не знам с новия софт дали работи да ти дам достъп да видиш.Иначе работят с Гугъл хом и гласовите команди са си гъзария.
tom777 - напреднал
пон дек 03, 2018 8:51 amanesti написа:
Знам ,че има разни модули за управление чрез смс,но какво ще кажете за тази джаджа на киайците.
https://www.aliexpress.com/item/868MHz- ... 3c0027DrtQ
Имам предвид за управление на пелетен котел,купих си Bisolid Automat 25,и от ровене за съайни термостати попаднах на това горе.
А доволен ли си от Бисолида? Какви са разходоте? И аз съм се насочил към Аутомата или Pelletherm Marathon. Последния има опция за wifi управление.
anesti - помощник
вт дек 11, 2018 8:22 pmtom777 написа:
пон дек 03, 2018 8:51 amanesti написа:
Знам ,че има разни модули за управление чрез смс,но какво ще кажете за тази джаджа на киайците.
https://www.aliexpress.com/item/868MHz- ... 3c0027DrtQ
Имам предвид за управление на пелетен котел,купих си Bisolid Automat 25,и от ровене за съайни термостати попаднах на това горе.
А доволен ли си от Бисолида? Какви са разходоте? И аз съм се насочил към Аутомата или Pelletherm Marathon. Последния има опция за wifi управление.

Изчакай още няколко дни и пак ме питай.
bai_bradyra - специалист
Здравейте! Ползвах безжичен интернет управляем стаен термостат Salus it 500. Много съм доволен и го продавам :lol: Като оставим шегата настрана, наистина върши добра работа. Продавам го защото минах на газ и промоционално си взех управление с котела. На лични отговарям на въпроси :supz:
anesti - помощник
Bisolid Automat 25 днес стартира,уча настройките още ,но по принцип доста ми харесва,сравнение с печката на дърва(с водна риза) която ползвах 6 години.

Тема "Стаен термостат с управление през интернет." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: