Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
Виждам слънчогледови пелети под 400 лева за тон...дървесни под 800 лева за тон няма да видим, обаче. Справка - olx
nikolson - майстор
пет юли 29, 2022 7:37 amkalin72 написа:
Виждам слънчогледови пелети под 400 лева за тон...дървесни под 800 лева за тон няма да видим, обаче. Справка - olx
???
https://www.olx.bg/d/ads/q-%D0%BF%D0%B5 ... &view=grid
ls1 - напреднал
Обявите са едно, като се обадиш е друго. Номера от 'Сега няма, ама плащаш и като има аз ти пазя' до 'Да, брандирани са, ама брандираните са навътре, тъй че ще ти дам от небрандираните, ама те са същите'. Така че молбата ми е да оставим политиката на страна и да си помагаме с кой от къде какво е взел или са му предлагали на каква цена.

Аз търся слънчогледови за Варна. Пелетимаркет се забравиха с цената. В Топливо няма, миналата есен взех оттам Керпи на добра цена. Добричкия производител на 460лв нямам мнение, но ми се щеше нещо с етикет. Суворово не искам.
brassSob - специалист
съб юли 30, 2022 12:01 pmslavista написа:
съб юли 30, 2022 7:37 ambrassSob написа:
съб юли 30, 2022 5:05 amТрифон П.Трифонов написа:
https://www.24chasa.bg/biznes/article/12149563
Написал статията греещ се с топлофикация и понятие си няма от пелети. 300, 350 лв....тези цени от април, май 2021 не съм виждал.
Май четете през редовете и хората са си го написали така както е към днешна дата .
Кога най-качествените са били 350 лв.
silent - майстор
съб юли 30, 2022 12:08 pmbrassSob написа:
съб юли 30, 2022 12:01 pmslavista написа:
съб юли 30, 2022 7:37 ambrassSob написа:

Написал статията греещ се с топлофикация и понятие си няма от пелети. 300, 350 лв....тези цени от април, май 2021 не съм виждал.
Май четете през редовете и хората са си го написали така както е към днешна дата .
Кога най-качествените са били 350 лв.
Ми аз и средно качество нямам спомен да съм купувал на тази цена:
2021 август Фокс -450лв/тон
2020 юли Ред Меджик - 435лв/тон
2019 пропуснах
2018 юни Пирин пелет - 380лв/тон
2017 юни Пирин пелет - 360лв /тон
Фитилчо - майстор
2020 купувах Рико за 370 лв.
До 900 лв колко % е разликата?
Virtex - майстор
Темата е за обсъждане на производители на пелети.

Ако обичате се придържайте към нея, а не дискутиране какво е било преди, кризи, лични нападки, газификация и т.н. :)

Доста мнения са преместени, може и някое по темата да е заминало към коша по погрешка.
ky-kyy - майстор
Чопля си слънчоглед, не се бийте, за всички ще има шуплина :rolleyes: Пращам по Спиди.
IvanGeorgiev13 - помощник
15 лева на чувал ,а под тази цена не мога да намеря . Не знам какво да правя , но тази цена ми е висока и ще се ориентирам към алтернативно отопление през по-топлите дни . Искам да купя 1 тон за по-студените дни , но такова нещо до сега не ми се е случвало. .Звънях на няколко обяви ,а търговчетата (прекупваите) са изключително нагли и искат над 1000 лева и от 50 до 150 за превоз . Отделно те записват и чакаш , като по Тошово време.... Има ли от къде в София да взема под 15 лева за чувал и имат наличност ?
XpacTa - специалист
Баща ми взема по малко някакви NMG или нещо от сорта, по 13.50 от едно място на Околовръстното между Пушкин и Бъкстон. Без транспорт, но той като минава взема по 11 чувала. Ако ви интересува утре ще кача снимка на чувала.

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: