• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 104
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
baikiro - специалист
Да отнема но се пак вътрешната изолациа е само на външните стени.
сола 180 - специалист
БайКиро всичко е добре ама , ако не си ти майстора на тая инсталация , вземи го утепай.Много грозно бе човек, не можахте ли да поприкриете малко .........

А я кажи, колко купуваш дървата, на кой етаж си , че да сметнем.....
baikiro - специалист
знам че е грозно особено в банята инсталациата я правих в началото на тази зима само че на лято ще пада голям ремонт особено в баниата за това не си дадох зор да прикривам сичко макна дървата от мазата до 4 тия етаж с асансор хамалогията си е за мойа сметка но нищто няма да ми осигори подобна топлина в панелка на 4 етаж. дарвата са 6 кубика на цена 360 лв нарязани и нацепени . за целия сезон 5 отоплителни месеца + топлата вода ако имаш идея за нещо което е по евтино....сподели...! Като оставим на страна самоделката ти на масло..!
аз мъкна дърва ти мъкнеш туби с масло ! колко Киловата ти е печката...?
сола 180 - специалист
БатеКиро ще ме сцепиш от смях.Не ти правя сметка бе пич , просто се чудя защото и аз бях на дърва бая години.
Остави я масларката, тя е секретна.Нося 2 туби по 10 литра на всеки три дни.А като бях на дърва всяка вечер след работа по 2 кашона от банани.....с калпак????????????????Ти смятай.
В нас гори денонощно.Пък печката ба ли я колко е киловата, топли целия апартамент, също панелен.
baikiro - специалист
Е явно си запознат с неволите на дърва. Секи сам намира решение за себе за отоплението което използва важното е да мине тънко се пак...! Гледам жълтите тръби за газ пред дома ама като не ми стиска да се закача че ще ме разцепят финансово.

Изображение
LazarGanev - "Велик майстор"
Щом имаш парно - 2000-2500лв и си в джаза :)
baikiro - специалист
LazarGanev написа:
Щом имаш парно - 2000-2500лв и си в джаза :)
за кое 2000-2500 ?
LazarGanev - "Велик майстор"
Проекти, узаконяване, такса включване, газова инсталация, евтин котел - докато тръгне парното на газ.Сложил съм долната граница, иначе таван няма :-D
бейджан - напреднал
Ние се отпопляме с камина с водна риза която е в хола, а в децката, спалнята, коридора и банята има парно, които се затоплят чрез камината.Камината: Изображение Изображение
и един от радиаторите (в децката е този) Изображение
rdx - специалист
Бейджан какви са ти радиаторите?Доволен ли си,откъде ги купи?
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 104

Тема "С какво се отоплявате" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: