vandach написа:Гледах ама не можах да разбера нищо. Сподели де не се притеснявай, какво топлиш,как е разхода дай някоя снимка на самия котел, че из гугала само едни снимки все едно правени с нокиа с фенерче. Те и златния огин го фалят у сайта си ама тука у форума все положителни отзиви и доволни потребители срещам.olelemaiko написа:те предлагат и котли BLACKSMITH .не знам.тоз дет ги фали да каже.Котлите неса масови правиги фирма Пелетерм ЕООД и са с реално кпд и реални киловати аз сам много доволен и не само аз пиши в гугъл пелетерм еоод и виж
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69
- майстор
5329 мнения в "Котел на пелети?"
Отоплявам 86 квадрата и 160 литра бойлер , Пала началото на септември и гася май месец като в нас е 24 градуса денонощно и разхода за тези 8 месеца е между 2.600 и 3.100 килограма зависимост от зимата а снимки мога да кача утре че сега Не ми се слиза до котела
gnt69
- майстор
vandach написа:Отоплявам 86 квадрата и 160 литра бойлер , Пала началото на септември и гася май месец като в нас е 24 градуса денонощно и разхода за тези 8 месеца е между 2.600 и 3.100 килограма зависимост от зимата а снимки мога да кача утре че сега Не ми се слиза до котелаБраво, а с каква горелка.
Хибрид 26 на Pellas
nandrolon
- специалист
vandach написа:Това ли са котлите колега?olelemaiko написа:те предлагат и котли BLACKSMITH .не знам.тоз дет ги фали да каже.Котлите неса масови правиги фирма Пелетерм ЕООД и са с реално кпд и реални киловати аз сам много доволен и не само аз пиши в гугъл пелетерм еоод и виж
http://comunicatorbg.com/peleterm.html
nandrolon написа:Да това са и си имат и пет години гаранция което не е маловажноvandach написа:Това ли са котлите колега?olelemaiko написа:те предлагат и котли BLACKSMITH .не знам.тоз дет ги фали да каже.Котлите неса масови правиги фирма Пелетерм ЕООД и са с реално кпд и реални киловати аз сам много доволен и не само аз пиши в гугъл пелетерм еоод и виж
LazarGanev
- "Велик майстор"
vandach написа:А бре момко, направете си първо сайт, пък после се излагайте на воля. Като Ви гледам снимките от галерията, повечето са монтажи на чужди горелки IVG на чужди котли. Пък и името ви е откраднато. За 2 години откакто сте се регистрирали, Вие с монтажи на чужди съоръжения ли се занимавахте или със собствено производство? Две години съществуване - пет години гаранция!? Баси, явно наистина изглеждаме толкова наивни в тоя форум, щом всички новорегистрирани ни смятат за такива!nandrolon написа:Да това са и си имат и пет години гаранция което не е маловажно
Това ли са котлите колега?
LazarGanev написа:За пореден път се обеждавам че в всеки форум има по един или двама големи разбирачи които знаят всичко. Уважаеми господине аз нищо не продавам и нищо не излагам , просто споделих какво имам в къщи с колегата който търсеше котел под 4000 лева,ако вие произвежда те нещо и си мислите че е най най или пък го монтирате не ви знам то това си е ваш проблем не мой , изащо се заяжате незнам.... И мебел другото хората в форума не са наивни а търсят завети и мнение на други хора а не на някои " голям разбирач " те такива много малко са истинските.vandach написа:А бре момко, направете си първо сайт, пък после се излагайте на воля. Като Ви гледам снимките от галерията, повечето са монтажи на чужди горелки IVG на чужди котли. Пък и името ви е откраднато. За 2 години откакто сте се регистрирали, Вие с монтажи на чужди съоръжения ли се занимавахте или със собствено производство? Две години съществуване - пет години гаранция!? Баси, явно наистина изглеждаме толкова наивни в тоя форум, щом всички новорегистрирани ни смятат за такива!nandrolon написа:Да това са и си имат и пет години гаранция което не е маловажно
Това ли са котлите колега?
6osi6
- майстор
emilvelkov73 написа:Моля да препоръчате чисто пелетен котел.Препоръчваме! Четете ли, не четете ли написаното над Вас, не знам! Още повече, че котелът е на склад в града ви. Вярно, че цената е с двеста над четири хиляди, но има поне две неща които не се предлагат в други котли.
Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература