Трябваше да сложиш и цени та да се стреснат хората. Нека аз да го направя
. РВА 17 - 3-17кв. = 5190 лв. РВА 25 - 5-25 кв. = 6999 лв.
Малко е множко......

LazarGanev написа:Аха, явно си с Ватерланд100m2 жилище как ги сметна 4кВт. Според мен би трябвало да са около 15кВт.. Всъщност аз не си спомням да съм се изказвал против тази горелка - просто се бях удивил на факта, че потребителите трябва да се допитват до интернет форуми за да получат някаква информация и да могат що-годе да си настроят горелките сами. Това за мене изобщо не е нормално, но щом ти си на мнение, че потребителят трябва да се човърка - нямам нищо против. Освен това съм изразявал учудване, как 40кВт горелка може да се монтира на 100м2 жилище и да се смята за нормално да работи на 10% от номинала. Всеки, който малко разбира от топлотехника знае, че под 30% КПД пада вече главоломно. Колкото до това дали съм монтирал - не, не съм и не смятам за нужно да я предлагам на клиента, дори материалната изгода да е по-голяма. Това не означава, че я плюя, не искам да бъда разбиран погрешно
feikot написа:Приятели,спешно ме интересува мнението ви за котел и горелка Фероли,че ми излязоха с оферта.По-добри ли са от ватерланд като обслужване и качество и къде са в групата на ватерленд и ерато,моля ви,че до няколко часа трябва да съм взел решението.БлагодаряПри тях всичко е на късмет. Един колега има такава, след като му я настроиха няма проблем - вече зима и половина. Но познавам друг който след две години мъки я изхвърли и си взе друга марка.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: