Единственото нещо, което мери е температурата на входящата и температурата на изходящата вода. На дисплея също се изписват показанията от фотодатчика и темпреатурата в задната част на горелката.
Управлението е супер опростено, може да се види какво може и какво не може в упътването.
А всъщност ръководството го има онлайн: тук
С пет думи.. има 5 основни неща, които се настройват:
1. Капацитет на шнека (въвежда се количеството пелети, подадени от шнека за 6 минути);
2. Калоричност на пелетите;
3. Количество въздух (въвежда се като цяло число от -20 до +20 ако не се лъжа);
4. Интервал на почистване (в минути - от 2 до 10);
5. Настройка дали да се използва палеца на горелката за избутване на образувалата се шлака (също се въвежда интервал от време, на стъпка от 15 минути);
Като го монтираха, ми отне 15 минути за да настроя и пусна горелката. Имам забележки.. не всичко е цветя и рози, но засега оправдава очакванията ми. Довечера мога да пусна снимка как гори, повече снимки евентуално през викенда, като го чистя
Управлението е супер опростено, може да се види какво може и какво не може в упътването.
А всъщност ръководството го има онлайн: тук
С пет думи.. има 5 основни неща, които се настройват:
1. Капацитет на шнека (въвежда се количеството пелети, подадени от шнека за 6 минути);
2. Калоричност на пелетите;
3. Количество въздух (въвежда се като цяло число от -20 до +20 ако не се лъжа);
4. Интервал на почистване (в минути - от 2 до 10);
5. Настройка дали да се използва палеца на горелката за избутване на образувалата се шлака (също се въвежда интервал от време, на стъпка от 15 минути);
Като го монтираха, ми отне 15 минути за да настроя и пусна горелката. Имам забележки.. не всичко е цветя и рози, но засега оправдава очакванията ми. Довечера мога да пусна снимка как гори, повече снимки евентуално през викенда, като го чистя