• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 199
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
s_s1 - специалист
rosso666 написа:
Земи тури една снимка колега видим за ко иде реч.
Щом е 900вата е най обикновен реотан.не е керамична запалка.не знам от къде си колега,но не може ли някъде да ти направят по стария размер.
http://kostrzewakoszalin.pl/heater-igni ... p-371.html
Тука има най-много снимки. Но не доставят до Бг.
Evgeniy - майстор
Ето ТУК доставят на цена от 15 евро за доставка. Или поне така пише в Shipping.
rosso666 - специалист
Знам че по хубаво от оригиналното няма но защо не провериш по фирмите които произвеждат нагреватели дали няма да могат да ти направят.http://nagrevatelibg.com/ http://www.nagrevatel.eu/post.php?id=51
Radoslaw - специалист
s_s1 написа:
Спешно си търся за пелетен котел kostrzewa Heater igniter 900 вата.
Изгоря ми запалката и заедно с нея и едно контакторче, но не е проблем за него. Но ще ходя на почивка по Коледа и трябва да намеря и сменя запалката, че иначе лошо ми се пише.
Поляците я предлагат, но не доставят до Бг.

Това ,трябва да е твоята запалка.Явно и други производители на котли я ползват.
Един приятел си купи полски котел и неговата запалка е същата.
Нали Бг Терм е представител на kostrzewa.Там какво казват по въпроса?
Бих те посъветвал да я замениш с керамична.Ако пък ,чак толкова държиш да е същата ,мога да попитам,дали от другата полска фирма могат да ти я доставят.За колко време и на каква цена.

Прикачен файл

zapalka.JPG
zapalka.JPG (24.99 KиБ) Видяна 1950 пъти
s_s1 - специалист
Radoslaw написа:
s_s1 написа:
Изгоря ми запалката и заедно с нея и едно контакторче, но не е проблем за него. Но ще ходя на почивка по Коледа и трябва да намеря и сменя запалката, че иначе лошо ми се пише.

Бих те посъветвал да я замениш с керамична.Ако пък ,чак толкова държиш да е същата ,мога да попитам,дали от другата полска фирма могат да ти я доставят.За колко време и на каква цена.
Съпругата ми е поръчала някакви 2 броя със същата мощност произведени от Сираков. Но имали малка разлика в присъединителните размери.

А от Мега терм са се държали изключително НЕвежливо, и са отговорили, че след като не сме си поръчали котела от тях няма да получим и резервни части.
andro440 - майстор
s_s1 написа:
Radoslaw написа:
s_s1 написа:

Съпругата ми е поръчала някакви 2 броя със същата мощност произведени от Сираков. Но имали малка разлика в присъединителните размери.

А от Мега терм са се държали изключително НЕвежливо, и са отговорили, че след като не сме си поръчали котела от тях няма да получим и резервни части.
Би ли споделил ,каква е цената на запалките на Сираков? не съм звънкал
да питам,а ме интересува.
s_s1 - специалист
Дойдоха тази сутрин, но се оказа, че едната е 300 вата, а другата 400. Цена за двете 50 лв. Върнах му ги.
Спешно търся кой да направи такова нещо като на снимките и от този линк:
http://kostrzewakoszalin.pl/heater-igni ... p-371.html
Radoslaw - специалист
И други колеги ти го подсказаха,не се занимавай с оригиналния нагревател.Смени го с керамичен. той по нищо не отстъпва на твоя.
Вдига пикова температура до 1200 градуса,докато твоя до 600.Само след има няма седмица идва ,коледа.Докато направим запитване ,преводи,кореспонденски банки .След това транспорт и Нова година си без запалка.А и имай предвид ,че ще ти излезе минимум 200 лв.
За тези пари можеш да си купиш 3 -4 керамични запалки.Опитай с керамична ,ако не успееш ,ще се опитам да ти доставя една от
Metal Fach.Казах ти ,че те използват същата запалка и един приятел си купи такъв котел.
s_s1 - специалист
Прикачен файл:
IMAG1254.jpg
Прикачен файл:
IMAG12530.jpg
Това са реални снимки. Как да сложа керамична запалка?
rosso666 - специалист
А колега имаш ши идея защо му се е случило такова нещо.тея нагреватели имам наблюдение че са доста издръжливк във времето.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 199

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: