Абе тия 07-08кг/ч как ги правите бе
на мене на първа/модулация/ под 1,4кг/ч не крепи, айде като е по-меко времето 1,2кг може да смъкна ама 0,7-0,8 

bmahob написа:Абе тия 07-08кг/ч как ги правите беТова ме заинтригува и реших да си сметна разхода.![]()
на мене на първа/модулация/ под 1,4кг/ч не крепи, айде като е по-меко времето 1,2кг може да смъкна ама 0,7-0,8
Трифон П.Трифонов написа:Е,че 935гр.на тези минуси отвън. Това си е супер. Ама колко квадрата, бойлер включва ли?bmahob написа:Абе тия 07-08кг/ч как ги правите беТова ме заинтригува и реших да си сметна разхода.![]()
Броих празните торби-175. Е, има 2-3 чувала в бункераа, ма до края на денонощието, да речем- свършили. Получавам 2625кг. Деля на 117 дни, щото запалих на 01.10.2017г.
Резултата е 0,935кг. средно на час.
Горелката не работи постоянно, но когато работи го прави на пълна мощност с 4,7кг. на час. Грижи се да зарежда буфер.
Забравих да спомена, че в едната стая нямам радиатор, та припалвам каминка. Демек, разхода ще е около 3 тона до момента.
Emoooo написа:Защото един мой приятел има същият разход, 90кв. +бойлер, но е с котелТрифон П.Трифонов написа:Е,че 935гр.на тези минуси отвън. Това си е супер. Ама колко квадрата, бойлер включва ли?bmahob написа:Абе тия 07-08кг/ч как ги правите беТова ме заинтригува и реших да си сметна разхода.![]()
Броих празните торби-175. Е, има 2-3 чувала в бункераа, ма до края на денонощието, да речем- свършили. Получавам 2625кг. Деля на 117 дни, щото запалих на 01.10.2017г.
Резултата е 0,935кг. средно на час.
Горелката не работи постоянно, но когато работи го прави на пълна мощност с 4,7кг. на час. Грижи се да зарежда буфер.
Забравих да спомена, че в едната стая нямам радиатор, та припалвам каминка. Демек, разхода ще е около 3 тона до момента.
Emoooo написа:Емо, това е среден разход. Имаше топли дни, когато горелката е работила само 2-3 часа. Топля стотина квадрата с частична изолация на тавана.
Е,че 935гр.на тези минуси отвън. Това си е супер. Ама колко квадрата, бойлер включва ли?
martolk написа:Топъл ми е апартамента температурата не пада под 16 17 градуса.Иначе работи основно от 15:30 до 21:30 всеки ден събота и неделя цял денNdp007 написа:Сезона го приполовихме даите да видим кой колко е изгорил.Аз за 3 ммесеца 800 кила.Колега, ти веднъж в седмицата ли я пускаш тая камина. Ще подведеш някой сиромах с тоя разход. Ако грееш две стаи по 20 квадрата съм съгласен, ама... Така или иначе, както казах по-горе, коментарите за разход са пълна глупост и освен да подведеш някой съзнателно или не, друго не може да се постигне.
ПП: За 80 часа изгорих 115 килограма. И кво от тва?!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: