velinsl написа:при положение че камината ти я пуснеш под налягане не виждам какъв е проблема че тръбите са ти над вратите ... за дестилирана вода ... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ...startx написа:към камината тр да имаш един предпазен клапън за налягане които монтираш в мокро помещение ... и един манометър налягането мине ли 2 бара изплюва водата ...Да бе, вярно. Прав си! Сега го видях, само че е на 3 бара вече. Клапана трябва да ли са подменя през известно време?
Като я взех видях дисплея и едно "дистанционно за автомобил" и останалото не съм го и отварял. Бях доста впечатлен само от от това. Все ендо бях купил "нов" автомобил(ама леко ударен).
Затворената система как се пълни при условие, че ще има и тръби над касите на вратите на височина дори? Мисля да ползвам дестилирана вода. Според мен е редно съдът за доливане с вода да бъде най-високо. ДО колокот знам има специално такива съдове - за отворени системи и за затворени.
Здравейте имам 13 - ка от 2 месеца, не видях в темата да има оплаквания или проблеми.
На моята гръмна платката в работен режим на 6 май, още чакам нова от сервиза.
Това ако се случи пак зимата ще ми замръзне и потроши цялата инсталация.