чет фев 02, 2023 9:49 amresistbody написа: Аз съм пред чуденка дали да навивам под кухненското... то винаги ще е там и никога няма да е на друго място... защо да топля под него..Лазар беше писал някога, защо е по добре да има навсякъде. Така имаш по-голяма мощност в помещението, съответно по-бързо затопляш, и по пълноценно използваш акумулирането в замазката. Защото, ако нямаш тръба там, тези 1-2-3 квадрата замазка може и да не успееш да ги стоплиш достатъчно. Това е в общия случай. Сигурно има и изключения според спецификата на обекта.
чет фев 02, 2023 10:04 amKrasi_S написа:И аз това съм го чел, че той не прекъсва, но тая кухня ще е 7-8 квадрата някъде.. евентуално ще наредя по нарядко под нея..чет фев 02, 2023 9:49 amresistbody написа: Аз съм пред чуденка дали да навивам под кухненското... то винаги ще е там и никога няма да е на друго място... защо да топля под него..Лазар беше писал някога, защо е по добре да има навсякъде. Така имаш по-голяма мощност в помещението, съответно по-бързо затопляш, и по пълноценно използваш акумулирането в замазката. Защото, ако нямаш тръба там, тези 1-2-3 квадрата замазка може и да не успееш да ги стоплиш достатъчно. Това е в общия случай. Сигурно има и изключения според спецификата на обекта.
Вчера ми пристигнаха такер скобите и такер фолиото(фолио не подложка) от Полша където колегата пред ивреме сподели..
100кв.м. фолио и 2500 скоби каприкорн ми легнаха 300лв
Тук само фолиото е 310лв за 100кв.м. или 203лв от Румния през Емаг