Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Тествай ги де и ни кажи дали са добри.
filmatoplo написа:Тествай ги де и ни кажи дали са добри.

категорично НЕ си купувайте, много шлака и пепел само от едно чувалче! :)
romanista написа:
filmatoplo написа:Тествай ги де и ни кажи дали са добри.

категорично НЕ си купувайте, много шлака и пепел само от едно чувалче! :)


А ако мръднеш малко настройките?
Ако има пелети в сезона с достатъчни количества и привлекателна цена,то почти сигурно е ,че няма да са качествени :idea: Ако са хубави и евтини-няма да има количества,ако са хубави и има количества-няма да са евтини !
Предварително се застраховам като казвам,че във форума съм чел много лоши отзиви за пелети на Лескомерс Шумен. Да рискувам ли 1т. на цена 420 лв..
Горелката ми е GP20+/25 и нямам много варианти за настройка. :cry:
Не може ли да се тестват преди това .
liverpool-64 написа:Предварително се застраховам като казвам,че във форума съм чел много лоши отзиви за пелети на Лескомерс Шумен. Да рискувам ли 1т. на цена 420 лв..
Горелката ми е GP20+/25 и нямам много варианти за настройка. :cry:

Аз лично бих дал 100-150 лв отгоре, но да чистиш по два пъти на ден пепел и шлака и да задръстваш камината - не, благодаря!
Защо не вземеш две-три чувалчета и не видиш какво ще остане след изгарянето?
Не,благодаря! Бих казал и аз ,ако действително толкова често се чисти пепелта :rolleyes: ,сега изхвърлям легенчето на 3-4 дни :supz:
Здравейте,
От началото на годината чета форума.Писах в темата за горелките. Искам да споделя мнение за пелетите които използвам(втори сезон,пазарджишки район).За тази зима паръчах пелетите още лятото.По съвети на приятели доставих пелети 30% игл. ,70% бук от село Звъничево ,на 5 км от Пазарджик, собственик Иво,310лв/т. Чувалите
нямат никакви надписи. За съжаление - една шепа пясък на денонощие,много пепел-почистване котела на 10 дена. Пясъкът явно го прибавят за тегло щото е много ситен и еднороден.Горелката се задръства след 5-6 часа горене и се налага често почистване.Споделям това,за да търсим производителите на по-добри пелети.
http://grad.bg/o-878131-Продавам_пелети_6_мм
judas написа:
ivan777 написа:Някой да е ползвал MDM - 2011 от Бобошево?

Да, не бяха лоши.

Бягай на далеч от тя. Вземали сме предишни години и бяха ОК, но сега, които купихме са много ама много зле. При мен резултата е чистене на пепелника всеки ден, при условие че с нормални пелети се чисти веднъж на седмица.

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Отопление”