Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ivantyanov - помощник
zdraveite na vsichki profesionalisti ot tozi forum.IZVINIAVAM SE predvaritelno che pisha na latinski,no nemoga da instaliram kirilica na windows7.stava duma za kashta s okolo 300kvadratni metra-250 jilishtna plosht i 50kvadrata garaj.problema e che nemoga da cacha PDF format za da vidite za kakvo stava duma-niakoi moje li da pomogne za kachvane na planove?
Чаро - Акълия
E kak si napisa zaglavieto?
Napravi arhiv na pdf-a i go ka4i ili go prika4i nqkyde i daj linka.
:-D
jekasus - майстор
ivantyanov написа:
здравейте на всички професионалисти от този форум.ИЗВИНЯВАМ СЕ предварително че пиша на латински,но немога да инсталирам кирилица на windowс7.става дума за къща с около 300квадратни метра-250 жилищна площ и 50квадрата гараж.проблема е че немога да цача PDF формат за да видите за какво става дума-някои може ли да помогне за качване на планове?
Две секунди работа - http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
ivantyanov - помощник
да видим дали ще работи с този превод.значи става дума за къща в едно село близо до КАЗАНЛЪК под балкана.направиха ми сметките и исках да попитам дали са точни долу -горе
ivantyanov - помощник
не мога да кача нищо казвами че файловете са много големи
Последна промяна от ivantyanov на вт мар 13, 2012 6:22 pm, променено общо 2 пъти.
ivantyanov - помощник
как да кача другият етаж,неможело бил много голям
LazarGanev - "Велик майстор"
Уиндоус7 си има прекрасна кирилица - аз в момента пиша на нея - нямам инсталирано нищо допълнително :wink: .
ivantyanov - помощник
има ако компютъра е купен в българия,живея в чужбина и компютъра не мога да му инсталирам кирилица.не съм чак такъв специалист.ще се оправям с този превод
Последна промяна от ivantyanov на вт мар 13, 2012 5:48 pm, променено общо 1 път.
ivantyanov - помощник
какво ще ми предложите като котел-на твърдо гориво или пелетен,буферат доколкото разбирам трябва да е 500литра минимум,някакъв бойлер за топлата вода и слънчевия колектоp.инсталацията ще е с подово отопление,само в гаража ще сложа някакв конвектор колкото да отвръща въздуха.спрял сам се на системите за подово отопление на фирмите РЕХАУ;РОТ;УПОНОР.давайте акъл от вашия опит с материалите.
idunno - специалист
спрял сам се на системите за подово отопление на фирмите РЕХАУ;РОТ;УПОНОР.давайте акъл от вашия опит с материалите.
Добре си се спрял.
А, как се спря на РОТ(Roth)?

Тема "монтаж на подово отопление + слънчева енергия + буфер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: