Най - вълнуващия въпрос зимно време.
вт сеп 10, 2019 12:10 amandy_forresite написа:
Ти що мислиш натиска кашона с лявата джапанка :)

От пролетта не съм изключвал горелката от тока. Сочи 22 градуса на водата. Не е палила от някой си април. Мисля да мина без профилактика, но ако някой ми покаже кое как, ще размисля.
Тя да не го види благоверната кви ги върши докат го е пратила на работа.
Ти пък, като мене си мързелив, чи май и отгоре. Виж забърши тук таме докат изпушиш кафенцето! Една кръстата отвертка ти трябва и салфетка.
Гориш слънчоглед, та не е зле да изчистиш големия шнек и бункера, особено ако си пропуснал предната година.
filmatoplo - майстор
Палнах един Екзотик въпреки че е още топло :wink: като минус обаче визирам това че капака отгоре много се нагрява ,въпреки вермиколита под черния и ватата под интериорния ,и тази вата под горния капак залепва за долния и е въпрос на време да се наруши нейната цялост ,ви било добре да е прикрита с някаква ламарина .Задния отсек е леко тесен и неудобен за почистване .И поставянето на датчика в гилзата е крайно неудобно ,и кабела му не достига до горелката :wink: За горелката -как аджиба ще окабелим -1 датчик за котелната вода ,1 датчик за бгв ,1 кабел за стаен термостат , 1 кабел за помпа за отопление ,1 кабел за помпа за бгв ,и това само през 2 конектора 5мм :? .Не се заяждам градивна критика -и клиентите недоумяват :) .Оплакват се хората и от редукцията ф-75на50 на големия шнек там засядат пелети ,желанието не само моето тази ПВЦ утка да бъде заменена с корпус от ламарина ф-75 и отклонение ф-60 на което се надява маркуча .иначе продуктите са добри. :)

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: