Тези, които ми идват в момента са поръчани преди 2 месеца, тъй че ще почакаш още малко. Но не зас-пи-вай, не заспивай! Ти си истински мъж, не зас-пи-вай! 

пет ное 12, 2021 9:05 amKraichev написа: Почистих обстойно преди седмицаИ при мен става нещо такова, но в по-малка степен. На мощност 1 с времето започва да гори само назад. Отпред и встрани по предната част се образува кора (сплъстяване на пелел), което образувание е върху отворите за въздух. Пробвал съм всичко като комбинация от секунди зареждане и % вентилатор и не може да се избегне. С едни пелети може, с други няма как.
пон ное 22, 2021 7:16 pmfilmatoplo написа: Седя си аз на диванчето и телефона звъни,ама някакси международно звъни.Вдигам.-Ало ,горелката ми с черен екран .Паля колата и газ към уреда Двата предпазителя на платката изгорели , подменям ги Ура светна .Правя тест на изходите на всеки детайл и Вентилатора не арбайтен .Медната му намотка със стопен лак ,и се вижда как на едно место е прекъсната жичка .Тъй ший тя къде зор видя,дошло му времето .Телефонаре а БУргас .Утри ши прайм.Привет,![]()
вт ное 23, 2021 7:09 pmfilmatoplo написа: Само да питам ,меря тока и показва на входа на платката 243-244 волта ,аз смятам ,че е много ,дойде човек от ЕВН и каза че това било нормално ,даже в съседния град било 250 волта и пак било нормално .Тия са ненормални. Утре може да пуснат и 110В и да обясняват, че в Хамерика е така
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: