Най - вълнуващия въпрос зимно време.
lubomirlz - специалист
Отвора го направих колкото вътрешният на муфата, за да не пада шлака вътре, по време на заваряването е продухвано с въглероден двуокис, заварявано е с електрожен.
xzaqwe - помощник
Като решите да я пускате, ми се обадете по телефона, да ви помагам с настройката.
[/quote]

Благодаря Бояне ще звъна .Но малко се връщам на зад .Както си седеше една седмица манометъра на едно и също место за тест ненадеино гледам вчера паднал на нула ? Страно но трябва да тъся и отстраня причините .
Билян - напреднал
Най вероятно е от манометрите по точно маркуч. Надува се и се махат след това се слагат и се мери лично аз я пробвах един ден и нямам грижи
шоп - майстор
пон яну 14, 2019 7:25 amБилян написа:
Най вероятно е от манометрите по точно маркуч. Надува се и се махат след това се слагат и се мери лично аз я пробвах един ден и нямам грижи
+ 1 към мнението. Няма логика без работа на ТП, без вибрации да се получи теч от заварка.
Преди време по съвет на г-н Стоев си купих два сервизни крана. С тяхна помощ по всяко време мога да си замеря налягането на изпарение и кондензация без наличието на стационарни манометри и без притеснения от теч през маркучите на манометричния блок.
xzaqwe - помощник
Оказа се една заварка много малка дупка заварено и надута система на ново .Но как така 7 дни нищо и изведнъж !През това време пълен покой единствено затопляне и охлаждане с отопление в малки граници гаража не ми и термоизолиран ?

Тема "Термопомпи Вода-Вода - всеки може да си направи сам" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: