Благодаря!
Термоустойчивият картон е интересесн материал. Керамичната хартия също.
Всъщност, когато има тенджера/тава и нещо се готви, се оказва доста самобалансираща система. Отнема малко по-дълго време за вдигане на температурата от стартта до 100*, но после и в облаци и в слънце температурата не надвишава 107-117 градуса, в зависимост от "консуматора" колко енергия поглъща за изпарение. Странното е, че дори в полу-облачно време 1 килограм агнешко изглеждаше добре сготвено.
Термоустойчивият картон е интересесн материал. Керамичната хартия също.
Всъщност, когато има тенджера/тава и нещо се готви, се оказва доста самобалансираща система. Отнема малко по-дълго време за вдигане на температурата от стартта до 100*, но после и в облаци и в слънце температурата не надвишава 107-117 градуса, в зависимост от "консуматора" колко енергия поглъща за изпарение. Странното е, че дори в полу-облачно време 1 килограм агнешко изглеждаше добре сготвено.