Сега предстои да разбереш, че след като си имаш термоглави няма никакъв смисъл да задаваш ниска температура на водата. Камината вече е просто един резервоар за гореща водичка, от който всеки радиатор си взима докато стопли помещението в което е. Образно казано при 65-70 градуса в камината радиаторите пият от капкомер, а при 50 градуса направо от извора. За камината е по-добре да гори на по-висока температура. Още не вярваш, но ще го видиш в движение
С това горене на къси пасове е трудно, да не кажа невъзможно, да постигнеш заветният килограм на час и надолу. Ще го постигаш при по-дълго горене. Нещо по-дълго от 3 часа например. Но и това ще го видиш сам.
С това горене на къси пасове е трудно, да не кажа невъзможно, да постигнеш заветният килограм на час и надолу. Ще го постигаш при по-дълго горене. Нещо по-дълго от 3 часа например. Но и това ще го видиш сам.