За мен единствен недостатък е пепелта.
Шлака могат да правят всички дървесни пелети. Със слънчогледови много рядко и едва загатнато, е моят опит.
Избрал съм пепелявите слънчогледови, за горелка Грейко. Един мъж не си ли наглежда ежедневно печката...
Смесването та това, с онова, означава само едно- не подобряваме лошите, а влошаваме добрите. Всъщност, дори да са със супер качество, пелетите от мека и твърда дървесина, то пепелта ще е повече, сравнено със само от мека, кой каквото смее да твърди.
Цената е основен фактор, а изборът е според везната джоб-етикет.
Шлака могат да правят всички дървесни пелети. Със слънчогледови много рядко и едва загатнато, е моят опит.
Избрал съм пепелявите слънчогледови, за горелка Грейко. Един мъж не си ли наглежда ежедневно печката...
Смесването та това, с онова, означава само едно- не подобряваме лошите, а влошаваме добрите. Всъщност, дори да са със супер качество, пелетите от мека и твърда дървесина, то пепелта ще е повече, сравнено със само от мека, кой каквото смее да твърди.
Цената е основен фактор, а изборът е според везната джоб-етикет.