Най - вълнуващия въпрос зимно време.
AlinRomania - помощник
Наистина Лазар е първата ни година, но повярвайте ми, тя наистина отива при нас и не образува толкова много остатъци, а напротив, от царевицата не е останало нищо.
Ние не сме от България, а от Румъния, вярно е, че тук има пелети, но най-близкият на удобна цена и добро качество е на 150 км от къщата. За момента нямаме място за съхранение с изключение на гаража, където не мога да ги разтоваря в Големи торби поради височината им. Вярно е, че ще взема 4-5 тона пелети плюс 2 царевица това лято трябва да пристигне през зимата.

Но както ви казах сега котелът се захранва наполовина в сравнение с пелетите и дори снощи поддържаше температурата в къщата 23 градуса, навън бяха -8 градуса.
Температурата на водата в радиаторите е настроена на 65 градуса и тя дори отиде, дори при царевица ходеше около 1 седмица и дори консумацията беше значително намалена.
Дойдох тук да помоля за помощ по отношение на лекия пламък, защото не е голям, но сега от вас разбрах, че пламъкът не може да бъде толкова силен заради царевицата, но като се има предвид ниската консумация, благодаря ми сега и този пламък ,

Благодаря ви и се надявам, че не ви разстроих с нищо.
LazarGanev - "Велик майстор"
За нас е интересно да споделяме опит

Тема "Greyko RB30 Помощ ROMANIA" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: