Най - вълнуващия въпрос зимно време.
shlqpi - помощник
някой можели да ми даде настройки за горелка BIOTECH 35

и да сподели мнение и разход знам че за всяка горелка е индивидуално благодаря
Жалко, че още няма отзиви за тази горелка. Днес и аз я видях на живо и изглежда добре - доста солидна неръждавейка е ползвана за горивната камера :)
Някой има ли някакви отзиви за работата й?
filmatoplo - майстор
Ами инфо -при който ги продава :wink: , или си купете 4 поколение на Ерато и си гледайте кефа :wink: , забележете мощността на Биотех 35 , тя е 10-35 клв , под 10 клв май няма да слезе :wink: .
Аз ходих до фирмата която ги произвежда и естествено ми казаха - "Нашите са най-добрите!"
Тук питам за някакво безпристрастно мнение от опит.. а не от технически данни.
Според производителя тези горелки били надстройка и усъвършенстване на моделите на Ерато, защото били с по-дебела неръждавейка, по-добра електроника, вентилатор и т.н. Ф-мата работела дълги години с Ерато и продавали техните горелки, но дефектите който давали и несъвършенствата не били изчистени. Тоест от Ерато не правели никакви подобрения години наред и те после сърбали супата защото те ги продавали и после поддържали. За това решили те да си ги правят в по-добър вариант за да си спестели главоболията.
Обясниха ми още, че горелката била по-скъпа от Фероли защото била по-качествена с по-добра ламарина с 3,5мм неръждаема високотемпературна неръждавейка, която издържала хиляди цикли повече от тази на Ерато и Фероли.....
Тяхната горелка била с 3 степени на модулация тъй като 5-те степени били безмислени и не можели да се настроят за да има смисъл от тях. За това 3 било достатъчно и оптимално... а дали е така се питам аз.

Та така мнението на производителя и неговите хвалби са ми ясни все продава най-доброто...
Аз се интересувам от обективната истина. :) :?
LazarGanev - "Велик майстор"
Копието да е по-добро от оригинала ли? :cool:
filmatoplo - майстор
Kоя фирма я произвежда и продава :? .Виж горелката как работи на живо , говори и с клиента , сравни го с работата на Ератовската 4 поколение .Аз не съм адвокат на нито една от двете горелки -нека по добрата победи :wink: .
VLADO66 - майстор
Трябва да обвиним българските производители на пелетни горелки за картелно споразумение-как пък всички до 35kW са на цена 1900-2000лв. :evil:
LazarGanev - "Велик майстор"
Владо, мога да ти кажа как се формират цените. Ерато, първият български производител на горелки си свали цените заради Фероли. Ерато имат 10 модела на цени от 1380 до 2190 (едно изключение 2900). Всеки следващ, който изкара горелка на пазара казва - "моята е по-хубава от най-добрата на Ерато и я продавам по-евтино със 100лв" :-D . Така става долу-горе ценообразуването :-D
filmatoplo - майстор
Попрочетох инструкции за настройки , имаме ново ИВГ :wink: .Споменават за обдухване с компресор :?
LazarGanev написа:
Владо, мога да ти кажа как се формират цените. Ерато, първият български производител на горелки си свали цените заради Фероли. Ерато имат 10 модела на цени от 1380 до 2190 (едно изключение 2900). Всеки следващ, който изкара горелка на пазара казва - "моята е по-хубава от най-добрата на Ерато и я продавам по-евтино със 100лв" :-D . Така става долу-горе ценообразуването :-D
Май ще трябва да се съглася за ценообразуването. Аз по-принцип си падам по новости, но това си е скъпа инвестиция и не ми се рискува. За това търся мнения. Фирмата ще я намерите лесно в гугъл, не искам да правя реклама. Еее хайде стига.. това не е реклама - Ератерм е фирмата. Щом може да споменаваме Ерато и Фероли, трябва да сме честни. :)

Тема "Пелетна горелка BIOTECH 35" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: