Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте, може ли да споделите ако сте имали проблем с грешка с повреден вентилатор на камина Greyko RB 20kw? имал съм и друг път същия проблем, и го поправях чрез изчистване на грешката и впръскване на WD40 в конектора на сензора на вентилатора. И така до последния път, когато системата така и не иска да премахне грешката. Почистих основно конектора, но пак не ще. Иначе вентилатора си върти на определеното ниво зададено му от системата, но при поява на съобщението за грешка, започва да гаси... Благодаря!
Може странно да звучи (доколкото звучи написаното), но от прочетеното през годините стигам до извода, че е въпрос на настройки.
Ако започнеш да четеш, вероятно ще срещнеш мнение с препоръка да се изключи режим поддържане, или поне да се промени настройка вентилатор над 5%.
LazarGanev - "Велик майстор"
Greyko RB 20 е горелка, а не камина, заглавието заблуждава. Вентилаторът не може да поддържа обороти по-ниски от 20-25%, датчикът на Хол отчита този факт и дава грешка. Както Трифон писа - сложи стойност нула за вентилатора в режим поддържане

Тема "Проблем с камина Greyko" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: