• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
motobikebg - специалист
Лесно , изгодно Отопление и подгряване на басейни на Пропан - Бутан ! Използвайте най мощния проточен бойлер от 36 Kw 18 литра - 290лв.
Вижте Тук :
Последна промяна от Virtex на чет окт 10, 2024 2:29 pm, променено общо 1 път.
Огнян Димов - напреднал
Златно отопление. :lol:
MamaMy - майстор
Той понеже ги продава и си мисли, че като се пробва да си направи безплатна реклама, ще продаде краставици на краставичар :lol:
С ръка на сърцето обаче не мога да отрека, че цената е прилична за предложеното на хартия. Друг е въпроса за качеството на продукта. Там нямам преки наблюдения над марката.
motobikebg - специалист
ХА ХА Всеки Сам си Пеценя колко е златно или изгодно ! :
Прикачен файл:
Screenshot 2024-10-10 103625.jpg
Screenshot 2024-10-10 103625.jpg (95.63 KиБ) Видяна 589 пъти
Я дай цена за kWh в сравнителна таблица към момента!
motobikebg - специалист
Дай ти .
LazarGanev - "Велик майстор"
Алооу, байкърчето, пак ши налази тук да си предлагаш сергийката и да заблуждаваш хората?
1. Пропан- бутан от бутилка е по-скъп от нафтата
2. Няма по-опасен уред от твоите измислени проточни бойлерчета за 290лв и залъгваш хората да ги използват не по предназначение!
3. Защо си се захванал с нещо, от което нито разбираш, нито имаш правя, сертификати, лицензии? Занимавай се с байковете, ако им разбираш де :-D
motobikebg - специалист
Ало това не ли форум " Направи си САМ" и кой си ти че даваш оценки на нещо дето не си Виждал!?
LazarGanev - "Велик майстор"
Представи си, че съм виждал много повече, отколкото си мислиш и много по-скъпи и качествени продукти, които обаче са бойлери, а не котли и не трябва да се ползват извън предназначението им. Газовите уреди са подназорни съоръжение и постоянно четрм по вестниците за резултатите от неспазването на изисквания и мерки за безопасност. За Напраеи сам остава цялата инсталация, но не и газовия котел, анадън му, отворко? "И тати го може, иаз го мога, ама козата си сака пръч", казало овчарчето :cool:
чет окт 10, 2024 11:32 ammotobikebg написа:
Дай ти .
Лошо отношение към клиент. Като такъв, аз съм прав по презумция.
Губиш!
Направил съм си сметката. Тя също не е в твоя полза.
Топливо продава бутилка 10кг за 33лв. Смяаааатай!

Такаааа, на теб не ти е нужно подобно инфо. Интересува те само да излъжеш някого и да продадеш.
За да не се случи това и според твоята таблица, пресметнах, че 1kWh, без загубите (КПД-100%!!!), струва 0.24 български пари.
По добре да се топля на ток. Средната дневна/нощна е стотинка надолу, към момента.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на чет окт 10, 2024 12:33 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2

Тема "Котле от газов проточен бойлер Пропан - Бутан" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: