Грешно двуУмене, но секи сам си преценя.
Тяговия си е за тягови задачи, стартерния е за стартерни.
Ползвам само по предназначение и в никой случай цената не е определяща.
Има огромна разликаот тягов 7Ah за 25лв. и същият капацитет но срещу 90 пари.
Първият го докарвам до 6 години живот, вторият........ще видим, за сега е на 2.
Стартерните ми карат по 10 години. Нямам голям опит с акумулатори, сякаш. Всъщност, бройката е скромна.
За ЮПС и тяговите.
Слабо се чете тука.
От 2017 два тягови на инвалидна количка. Експлоатирани на нея интензивно 2 години, после на устройството.
Ми, там спят, както каза Хидразина. Наложи се, така повелява законът, да им правя ежемесечни тренировки.
Последните две години ги разнасям по палаткуването- захранват мобилен хладилник.
До тук 7 години. Тестера показва 85%.
Всяко нещо си иска своето- има значение кой, какво, колко, къде, кога, как, защо.
Юруш стратификацийо!
пп. Бегъл поглед в пространството показва съизмерими по цена тягов и с два пъти капацитета стартерен. Не видях два пъти цената, а и не е като да не съм в час.
Съвсем леко се мятат някави пресилени "числа", само за да се подчертае нещо.
Тяговия си е за тягови задачи, стартерния е за стартерни.
Ползвам само по предназначение и в никой случай цената не е определяща.
Има огромна разликаот тягов 7Ah за 25лв. и същият капацитет но срещу 90 пари.
Първият го докарвам до 6 години живот, вторият........ще видим, за сега е на 2.
Стартерните ми карат по 10 години. Нямам голям опит с акумулатори, сякаш. Всъщност, бройката е скромна.
За ЮПС и тяговите.
Слабо се чете тука.
От 2017 два тягови на инвалидна количка. Експлоатирани на нея интензивно 2 години, после на устройството.
Ми, там спят, както каза Хидразина. Наложи се, така повелява законът, да им правя ежемесечни тренировки.
Последните две години ги разнасям по палаткуването- захранват мобилен хладилник.
До тук 7 години. Тестера показва 85%.
Всяко нещо си иска своето- има значение кой, какво, колко, къде, кога, как, защо.
Юруш стратификацийо!
пп. Бегъл поглед в пространството показва съизмерими по цена тягов и с два пъти капацитета стартерен. Не видях два пъти цената, а и не е като да не съм в час.
Съвсем леко се мятат някави пресилени "числа", само за да се подчертае нещо.