съб фев 28, 2026 1:22 pmESPACE написа:Ами 4 релета щото са 4 лампи на разстояние една от друга, едната е в началото на стълбите последната е малко преди края на втория етаж. Те сника от ония дни.съб фев 28, 2026 4:20 ampipilica написа: Това ще ми свърши работа но не не баш, първо няма опция два ключа с 4 релета и второ няма опция да се поръча по повече от един артикул, но ще пробвам да намеря подобно.За какво са ти 4 релета? Тия лампи за нагоре не са ли запаралелени? Една ел. схема на направеното хич няма да е излишна.
Тенкю за линка.
Moжеш да поръчваш по колкото си искаш артикули от който и да е вид, няма никакво ограничение
prasse написа:Търси в Гуглето кинетични превключвателиЕпа тва изобщо немоеше да се сетя че така се водят тия неща, ще погледна.
съб фев 28, 2026 8:44 pmVLADO66 написа: И аз съм със стълбище с девиатор и преди няколко години сложих крушки с датчик за движение и светлина.Много е удобно, щото не търсиш ключ в тъмното и не забравяш светнато по цяла нощНема къде да сложа датчик, отделно че като минеш и се светка, пък и 4 лампи по 5 вата или още 4 по 8 вата нема да ме натоварят много, пък така слабите си светят цяла вечер и като си лягаш гасиш всичко.
Прикачен файл
hol2.JPG (82.91 KиБ) Видяна 136 пъти