Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
i486 - специалист
Някой купувал ли е наскоро свестни халогенни крушки E27? Може и обикновени с жичка, стига да са що годе нормално качество. Купувам някакви халогенни, но горят за месец-два. Последната даже и месец не можа да изкара.
kozl - майстор
Аз не.
Но още помня как се наиграх с цял кашон Е27 60W с НЖ.
Бяха с гаранция и сменях, сменях, дорде ми се нажежи нервата да съм катерица и с чук и заклинание на майката ги насолих до пепел и ги титаносах :-D
Отдавна съм се вLEDенил.
А за какво ти е крушка с НЖ?
i486 - специалист
Всякакви LED светещи във всички посоки съм слагал и в стаята все е никакво осветлението. Като сложа 75W жична или съответната халогенна става друга работа. Иначе на теория LED са еквивалент на 150W, но са умряла работа като осветеност. Отделно, че на теория ще светят 10г, а на практика горят през 5-6 месеца. Омръзна ми да пазя кутии и касови бележки и да ходя да подменям в Кауфланд. За съжаление жичните и халогенните станаха 95% китайски отпадъци. Тук там нещо от Сърбия, Македония или друга не-ЕС държава, ако се намери, но и там се научиха да брандират и продават китайски отпадък. Халогенните сигурно ги правят в средните училища по практика с поялник и клещи. (Халогенна крушка с друго предназначение се слага в E27 балон със запоени жици отдолу - пояснявам го, ако някой не е виждал или заглеждал.)
addicted - специалист
Данеби да е хлабава фасунгата, да грее и затова да горят преждевременно крушките?

Тема "Крушки E27" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: