Драги колеги,
Съжалявам, че това няма да стане тема с готов и изпълнен проект, но ... вчерашната функционална проверка установи че:
- когато гостенинът ми звъни от входната врата, в апартамента се чува звънец
- когато натисна бутона за отваряне на вратата, входната вратата се отваря
- когато гостенинът говори при входната врата, в апартамента от слушалката не се чува абсолютно нищо
- когато аз говоря от апартамента на слушалката, гостенинът ми при входната врата не чува абсолютно нищо
Вече бях измислил как ще слагам усилватели в разни диафони и други щуротии, но при стеклите се обстоятелства смятам, че просто ще изпълня първоначалното си желание:
Който иска да си говори с мен -> по GSMа.
Благодаря за положените усилия на всички включили се в дискусията.
Съжалявам, че това няма да стане тема с готов и изпълнен проект, но ... вчерашната функционална проверка установи че:
- когато гостенинът ми звъни от входната врата, в апартамента се чува звънец
- когато натисна бутона за отваряне на вратата, входната вратата се отваря
- когато гостенинът говори при входната врата, в апартамента от слушалката не се чува абсолютно нищо
- когато аз говоря от апартамента на слушалката, гостенинът ми при входната врата не чува абсолютно нищо
Вече бях измислил как ще слагам усилватели в разни диафони и други щуротии, но при стеклите се обстоятелства смятам, че просто ще изпълня първоначалното си желание:
Dragan_Trial написа:Бих искал да е с размерите на ключ за лампа...Просто купувам още един ключ за лампа тип "бутон", който да отваря входната врата и който ще е със същия дизайн като на всички останали ключове и контакти в целия апартамент.
Който иска да си говори с мен -> по GSMа.

Благодаря за положените усилия на всички включили се в дискусията.