• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Драги колеги,

Съжалявам, че това няма да стане тема с готов и изпълнен проект, но ... вчерашната функционална проверка установи че:
- когато гостенинът ми звъни от входната врата, в апартамента се чува звънец
- когато натисна бутона за отваряне на вратата, входната вратата се отваря
- когато гостенинът говори при входната врата, в апартамента от слушалката не се чува абсолютно нищо
- когато аз говоря от апартамента на слушалката, гостенинът ми при входната врата не чува абсолютно нищо

Вече бях измислил как ще слагам усилватели в разни диафони и други щуротии, но при стеклите се обстоятелства смятам, че просто ще изпълня първоначалното си желание:
Dragan_Trial написа:
Бих искал да е с размерите на ключ за лампа...
Просто купувам още един ключ за лампа тип "бутон", който да отваря входната врата и който ще е със същия дизайн като на всички останали ключове и контакти в целия апартамент.

Който иска да си говори с мен -> по GSMа. :)

Благодаря за положените усилия на всички включили се в дискусията.
hidrazin - майстор
Нейсе! Да ти е жив и здрав новия бутон!
:tick:
tomny - специалист
То при това положение може просто да не заключвате...
Minkov - специалист
Dragan_Trial написа:
...... Вече бях измислил как ще слагам усилватели в разни диафони и други щуротии, но при стеклите се обстоятелства смятам, че просто ще изпълня първоначалното си желание: Просто купувам още един ключ за лампа ти ...
Ключът за лампа ще те скара с комшиите. Трябва ти ключ, който при отпускане да се връща и изключва сам!!! Т.е. купи си ключ за стълбищно осветление (лихтбутон, както бях писал по-горе), а не обикновен ключ.
hidrazin - майстор
Ами че той човека си е написал БУТОН в последните постове:
Просто купувам още един ключ за лампа тип "бутон", който да отваря входната врата и който ще е със същия дизайн като на всички останали ключове и контакти в целия апартамент.
Все пак никъде не казва че е специалист ама все пак му сече пипето за толкова.Дано не се обиди!
Четене му е майката и то по-внимателно.
:buch: :buch: :buch:
Minkov - специалист
hidrazin написа:
Ами че той човека си е написал БУТОН в последните постове.....
......Четене му е майката и то по-внимателнo.
Да, написал го е, но аз не съм догледал...... :datz:
  • 1
  • 2

Тема "Домофон без слушалка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: