Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kozl - майстор
Любомир Стефанов написа:
Всеки сам знае колко струва.
Съмнявам се, че е така.
Всеки, който сам знае колко струва, може да е във заблуда :roll: По-добре е да знае на другите оценката към него.
Любомир Стефанов - напреднал
kozl написа:
Любомир Стефанов написа:
Всеки сам знае колко струва.
Съмнявам се, че е така.
Всеки, който сам знае колко струва, може да е във заблуда :roll: По-добре е да знае на другите оценката към него.
Това се нарича самооценка! А не като повечето тука самочувствие. Не писах поста си да казвам кой колко е велик ...А ми стана интересно някой като изказва критики дали самият той е перфектен!? И лично към Видрата,че той е по критиките нещо ?
:partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman:
hidrazin - майстор
Гледай сега, намерих темата от която цитира:
http://forum.napravisam.bg/viewtopic.ph ... 20#p687142
Ако беше се хванал да четеш а не само да гледаш шарени картинки като полицай, щеше може би да научиш някои неща.
Като например че това табло има една камара пропуски и грешки.
На всичкото отгоре не само аз, ами и другите са на това мнение.
Друго - ти си последния човек на света който ще ме оценява поради липсата ти на каквито и да е познания в тази област.
Така че споко. Мен има кой да ме оценява. Пък и има достатъчно хора във форума които ме познават и знаят какво знам и мога.
Така че чао Любиша Самарджич и се занимавай с каквото разбираш (ако има такова) и за ме не бери грижа.
:partyman:
hidrazin написа:
Гледай сега, намерих темата от която цитира:
http://forum.napravisam.bg/viewtopic.ph ... 20#p687142
Ако беше се хванал да четеш а не само да гледаш шарени картинки като полицай, щеше може би да научиш някои неща.
Като например че това табло има една камара пропуски и грешки.
На всичкото отгоре не само аз, ами и другите са на това мнение.
Друго - ти си последния човек на света който ще ме оценява поради липсата ти на каквито и да е познания в тази област.
Така че споко. Мен има кой да ме оценява. Пък и има достатъчно хора във форума които ме познават и знаят какво знам и мога.
Така че чао Любиша Самарджич и се занимавай с каквото разбираш (ако има такова) и за ме не бери грижа.
Пич ти си много дребнав сериозно. Изчетах всичко където си писал ти и останалите. Споко не гледам само снимки. И ни най малко съм тръгнал да те оценявам. Просто от чисто любопитство исках да видя твое творение. НИКАКВА оценка не правя на никого.
А това,че пишеш за хората кой колко знае и с какво да се занимава не си прав. Не може от клавиатурата да знаеш толкова много за хората и да се изказваш. А дали аз разбирам с и какво знам е бадъи сигурен,че знам доста неща. И пак казвам не прави таква оценка на хората като не ги познаваш. Излагаш се!! А според мен ти и много други като теб не трябва да бъдат допускани до форуми. Защото си доста дребнав и заядлив. Поне това аз мога да го разбера за теб. Жив и здрав да си с познанията си но не хварчи толкова високо. Имай го самочуствието на майстор но по леко. :supz:
hidrazin - майстор
Любомир Стефанов написа:
...Пич ти си много дребнав сериозно...
Точно ти ли ми говориш за дребнавост? Я да ти видим темата за мотора:
NUOVA ­ IBMEI M2-12-158
Може да проследим и линка в поста ми. Та там май се вижда че съм си направил труда да ти помогна.
Какво се прави в такъв случай? Когато имаш елементарна култура се казва "Благодаря!".
А пък аз неблагодарниците хич не ги харча.
Любомир Стефанов написа:
...Просто от чисто любопитство исках да видя твое творение...
Съжалявам но едно е да искаш, друго е да получиш. В този случай няма да те огрее.
А случайно да си чувал израза "Любопитството уби котката” ? :idea:
Лека вечер и на теб.
hidrazin написа:
Любомир Стефанов написа:
...Пич ти си много дребнав сериозно...
Точно ти ли ми говориш за дребнавост? Я да ти видим темата за мотора:
NUOVA ­ IBMEI M2-12-158
Може да проследим и линка в поста ми. Та там май се вижда че съм си направил труда да ти помогна.
Какво се прави в такъв случай? Когато имаш елементарна култура се казва "Благодаря!".
А пък аз неблагодарниците хич не ги харча.
Любомир Стефанов написа:
...Просто от чисто любопитство исках да видя твое творение...
Съжалявам но едно е да искаш, друго е да получиш. В този случай няма да те огрее.
А случайно да си чувал израза "Любопитството уби котката” ? :idea:
Лека вечер и на теб.
Ти наистина си уникум човечец! Не те разбирам какво искаш да покажеш с това за темите,че съм питал нещо. Няма нищо срамно да не знаеш нещо конкретно и да попиташ по опитен.... Чесно да ти кажа твойте мнение не ги ща по добре не пиши в темите ми всезнайко!
Ти си сигурно роден гений който няма равен на приказки и знания. Чак взе да ме дразниш с това натякване за двете ми теми където съм се обърнал към по опитни или хора който са се зблъсквали с даденото нещо. И това вече ме изкарва,че не разбирам не знам. Да благодарен съм естествено на отзовалите се и оказали помощ! Но лично на теб не айде със здраве Айнщайн. :partyman:
hidrazin - майстор
Ти му викаш недей ела, ама то пак ела... :?
Регистриран си тук от преди 2 години и отгоре. За две години - две теми с питания и заяждания в трета.
А случайно да си стигнал до въпроса - Аз какво съм дал на този форум?
Ще ти отговоря - НИЩО. Така че какво правим? - Първо си гледаме в собственото канче.
Лека вечер!
P.S. Ако си търсиш някаква занимавка вземи довечера, по малките часове да се завъртиш покрай някое нощно заведение.
Предполагам сред излизащите от там ще намериш хора които да ти задоволят любопитството... :axe:
hidrazin написа:
Ти му викаш недей ела, ама то пак ела... :?
Регистриран си тук от преди 2 години и отгоре. За две години - две теми с питания и заяждания в трета.
А случайно да си стигнал до въпроса - Аз какво съм дал на този форум?
Ще ти отговоря - НИЩО. Така че какво правим? - Първо си гледаме в собственото канче.
Лека вечер!
P.S. Ако си търсиш някаква занимавка вземи довечера, по малките часове да се завъртиш покрай някое нощно заведение.
Предполагам сред излизащите от там ще намериш хора които да ти задоволят любопитството... :axe:

Дал бил айде приключи вече. Шматарок #-o
hidrazin - майстор
Разбирам, явно и такива хора се срещат тук...
P.S. Още един трол...
valentino76bs - майстор
Ай стига толкова престанете да ми пълните темата с глупости!

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: