Любомир Стефанов написа: Всеки сам знае колко струва.Съмнявам се, че е така.
Всеки, който сам знае колко струва, може да е във заблуда

Любомир Стефанов написа: Всеки сам знае колко струва.Съмнявам се, че е така.
kozl написа:Това се нарича самооценка! А не като повечето тука самочувствие. Не писах поста си да казвам кой колко е велик ...А ми стана интересно някой като изказва критики дали самият той е перфектен!? И лично към Видрата,че той е по критиките нещо ?Любомир Стефанов написа: Всеки сам знае колко струва.Съмнявам се, че е така.
Всеки, който сам знае колко струва, може да е във заблудаПо-добре е да знае на другите оценката към него.
hidrazin написа:Гледай сега, намерих темата от която цитира:Пич ти си много дребнав сериозно. Изчетах всичко където си писал ти и останалите. Споко не гледам само снимки. И ни най малко съм тръгнал да те оценявам. Просто от чисто любопитство исках да видя твое творение. НИКАКВА оценка не правя на никого.
http://forum.napravisam.bg/viewtopic.ph ... 20#p687142
Ако беше се хванал да четеш а не само да гледаш шарени картинки като полицай, щеше може би да научиш някои неща.
Като например че това табло има една камара пропуски и грешки.
На всичкото отгоре не само аз, ами и другите са на това мнение.
Друго - ти си последния човек на света който ще ме оценява поради липсата ти на каквито и да е познания в тази област.
Така че споко. Мен има кой да ме оценява. Пък и има достатъчно хора във форума които ме познават и знаят какво знам и мога.
Така че чао Любиша Самарджич и се занимавай с каквото разбираш (ако има такова) и за ме не бери грижа.
Любомир Стефанов написа:...Пич ти си много дребнав сериозно...Точно ти ли ми говориш за дребнавост? Я да ти видим темата за мотора:
Любомир Стефанов написа:...Просто от чисто любопитство исках да видя твое творение...Съжалявам но едно е да искаш, друго е да получиш. В този случай няма да те огрее.
hidrazin написа:Ти наистина си уникум човечец! Не те разбирам какво искаш да покажеш с това за темите,че съм питал нещо. Няма нищо срамно да не знаеш нещо конкретно и да попиташ по опитен.... Чесно да ти кажа твойте мнение не ги ща по добре не пиши в темите ми всезнайко!Любомир Стефанов написа:...Пич ти си много дребнав сериозно...Точно ти ли ми говориш за дребнавост? Я да ти видим темата за мотора:
NUOVA IBMEI M2-12-158
Може да проследим и линка в поста ми. Та там май се вижда че съм си направил труда да ти помогна.
Какво се прави в такъв случай? Когато имаш елементарна култура се казва "Благодаря!".
А пък аз неблагодарниците хич не ги харча.Любомир Стефанов написа:...Просто от чисто любопитство исках да видя твое творение...Съжалявам но едно е да искаш, друго е да получиш. В този случай няма да те огрее.
А случайно да си чувал израза "Любопитството уби котката” ?![]()
Лека вечер и на теб.
hidrazin написа:Ти му викаш недей ела, ама то пак ела...![]()
Регистриран си тук от преди 2 години и отгоре. За две години - две теми с питания и заяждания в трета.
А случайно да си стигнал до въпроса - Аз какво съм дал на този форум?
Ще ти отговоря - НИЩО. Така че какво правим? - Първо си гледаме в собственото канче.
Лека вечер!
![]()
P.S. Ако си търсиш някаква занимавка вземи довечера, по малките часове да се завъртиш покрай някое нощно заведение.
Предполагам сред излизащите от там ще намериш хора които да ти задоволят любопитството...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: