• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
plamen6703 - майстор
Ако иска може да си монтира и импулсно реле за по-креативно изпълнение на осветлението :-D ! :partyman:
nikolov333 - майстор
И на импулсните им отминава модата.. Сега модерното е wifi/zigbee прекъсвачи, сензори и датчици за движение плюс гласово и кинетично управление разбира се и през интернет.. :bear: :rock:
plamen6703 - майстор
Аз съм на Z Wave, че съм в къща с двор и пристройки и разстоянията са по-големи :-D ! :partyman:
tzetz009 - специалист
:) Всички тези неща не че не са хубави , ама хората чертеж с един грам мастило по него са Ви дали !!! У Вас както искате ! Ако нямате "чене"- спазвате чертежа :-D !

:partyman: :partyman: :partyman:
ESPACE - майстор
вт дек 03, 2019 7:59 pmtzetz009 написа:
вт дек 03, 2019 9:13 amESPACE написа:
..... Сложи си един сензор за движение в конзола 2 като този и си решаваш всички проблеми.....
:) Почти "ДА" , ама съвсем "НЕ" ! Само при положение , че от кръстатия ключ до разклонителната кутия са пуснати директни проводници , което е най-вероятно в момента :-D ! ШИ стане "лесно" и девиаторните да работят и сензора да работи . Е иска се малко мислене и решаване на Судоку ! И най-вече да убеди собственика , че нововъведението е по някаква последна мода :) !!!

:partyman: :partyman: :partyman:
Изобщо нямах предвид да работят каквито и да било ключове. Конзолата, където трябва да е кръстатия е видима от целия коридор и там да ще сложи ключа със сензора за движение.
Lutchezar - майстор
Точно този сензор обаче май беше само за движение и звук. Няма смисъл да пали лампите при достатъчно дневна светлина обаче...
npace - специалист
А на мен ми е интересно какво наистина има в Ключ 2 и как е свързано? :-D
ESPACE - майстор
ср дек 04, 2019 11:16 amLutchezar написа:
Точно този сензор обаче май беше само за движение и звук. Няма смисъл да пали лампите при достатъчно дневна светлина обаче...

Да, за движение и звук е но си има и настройка да не пали над определена осветеност.
Lutchezar - майстор
Благодаря за уточнението.
Затрил съм някъде упътването, но ще сваля капака да си поиграя. При мен е в антре тип коридор без никаква външна светлина и ми е добре че включва винаги.
  • 1
  • 2

Тема "Свързване на три девиаторни ключа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: