• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 94
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
lz1wvm - специалист
hidrazin написа:
Аааа... Да ги нямаме такива! Оцелее, не оцелее - черпиш! На същото място и по същото време! :-D
:partyman:
P.S. Пък и някакви неща щяха да ти отпадат? Помня, помняяяя.... :)
Дет викаш,тя черпнята си стои,живот и здраве,там съм.
brum - майстор
Ей, тия DHL са като супермен от към скорост. Преди 5 дни поръчах пратката, преди 2 дни я пратих, днес е при мен :) .

UTC139B изглежда доста добре на външен вид. Довечера ще го видя колко бързо работи, че сега нямам батерия.
nv952 - майстор
Смених бушончето и тръгна пробвах го на всички обхвати всичко си мери но има нещо което мисля че не е вред.
Не съм сигурен но по спомен преди като го направя на Променливо/Постоянно напрежение и натисна бутончето най в дясно (долу на снимката) на дисплея пише АС и може да го направя на DC но сега не реагира и на двата обхвата.

Прикачен файл

product_large_24592.jpg
product_large_24592.jpg (66.36 KиБ) Видяна 2692 пъти
ralon - помощник
Променяш AC/DC с този бутон но при измерване на ток, а не на напрежение.
hidrazin - майстор
Точно. За напрежението от ляво на дясно имаш първо позиция променливо напрежение, след това постоянно. Тях ги превключваш с врътката. За ток обаче забележи че там примерно за А (ампери) имаш символ за постоянно и за променливо. Когато мериш ток превключваш от бутончето.
След смяната на башона уреда ти би трябвало да е О.К.
nv952 - майстор
малко извън темата
Когато стана токовия удар трафа на CD-то е изгорял и го отворих да го сменя обаче по шиб!ния китаец не пиши никакви параметри.Предполагам че е 24В но си викам айде на ви намеря малко работа.Изображение
reingar-x - специалист
Не знам за вас как си избирате уредите,но аз се оплетох в тенденцията да си купя нещо много свястно попаднах в задънена улица.Понеже съм от Плевен ходих в местния магазин на конрад ,там консултантите ми казаха,че всички уреди нищо,че са китайци са свестни.Толкова,че единия от пробваните му блокира колелото за избор на обхвати,предложиха ми няколко модела които нямаше налични но съм ги записал и моля за вашето мнение.Mastech ms8260E ,Mastech ms8260C,били имали защита на всички обхвати разликата е ,че втория може да мери температура ,от което произлиза следващия въпрос до колко мерят точно температурата тия евтините уреди?Другото предложение е Peaktech 2010 DMM малко по-скъп е от другите ,дано има защо.Няма ли други производители ,освен китайците в ниския и средния клас,толкова ли са завладели пазара?
valentino76bs - майстор
Да не отварям нова тема дайте предложение за читави ампер клещи за пром. и задължително прав ток, на който батерията да държи ,че имам ето този батерията от 12 волта / в дистанционните на колите ги слагат/ трагедия просто много бързо се изтощава.Принудих се да му изкарам изводи за 9волта плоска батерия и така карам ,няма проблем.Аааа най важното забравих до 100 лева.... :)
Прикачен файл:
ms2002.jpg
MIRO_073 - майстор
Градски отиди в Конрад. има избор.
Krass - майстор
http://www.stbbg.com//?page_id=21&record_id=6673 с 3 батерии ААА. Имам го от 2 седмици, но не се е налагало да го ползвам още. Така че нямам представа колко държи батерията. Иначе е добра изработка.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 94

Тема "Купуване на Мултицет-какъв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: