Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
sasooooooooo - "специалист"
Обърна ли внимание, че има клеми за кабел и от горната, и от долната страна ? Т.е. можеш да ползваш този контакт и като разклонение за следващ - това не съм го виждал при нито една друга марка ...
Верно ли?
Работил съм с Легранд, Мерлин Жерин, Гюнсан ако щеш и навсякъде има по ключовете и контактите по две клеми за жило!

А колегата дето е зарязал ГК да работи по-внимателно с контактите, че със сигурност ще му хлътнат конзолите!
отделен е въпроса че два кабела 3x2.5 мм едва ли ще успее някой да върже на такъв контакт,освен ако не е гипс-картон и кабелите после не се избутат зад него
Гледай конзолата за аспиратора!

Прикачен файл

071018_183631_resize_191.jpg
071018_183631_resize_191.jpg (71.29 KиБ) Видяна 1768 пъти
Последна промяна от sasooooooooo на ср юни 10, 2009 8:25 pm, променено общо 1 път.
moimoimoi - майстор
цитат:
Обърна ли внимание, че има клеми за кабел и от горната, и от долната страна ?

има в предвит че има по две отделни клеми за фаза,нула и земно,има го и при други марки,простоо не ти се е налагало да монтираш :lol:
wizli - специалист
реших проблема кат си взех турски двоен контакт с 2 болта - няма мърдане,
зад хладилника няма да се види че е друг дизайн.
engineer - специалист
и аз имах същия проблем. направих фаска на гипсокартона с макетен нож, около 2мм така че да се скрие ръба на кутията. Същата процедура направих на преградна стена от ПДЧ. Там дяклането е малко повече - цели 10 минути стъргах.

Тема "Луфт между контактите и стената???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: