Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
totio1973 - специалист
,,А Така е Може ли да се направи лампата да не светва изведнъж - а постепенно - за да НЕ те освети'' -има такива енергоспестяващи крушки :partyman:
hakama - специалист
totio1973 написа:
,,А Така е Може ли да се направи лампата да не светва изведнъж - а постепенно - за да НЕ те освети'' -има такива енергоспестяващи крушки :partyman:
От канцерогенните - не мерси, предпочитам старата школа :supz:
hakama - специалист
ПП: Искам да си инсталирам парти грила (1000Вт) някъде на стената (над пералнята) - но няма да се включва/изключва с щепсела, а с отделен ключ - мързеливо ключе или прекъсвач изведен на стената (със светлинна индикация в режим Включено).
Какъв ще е най-удачния ключ? Ще пробвам да сменя Legrand-a с търсения ключ.

Поздрави
fikata - майстор
Аз бих монтирал ключ пак "Легранд" за бойлер с индикация за монтаж в скрита инсталация.
Този ключ ще бъде наистина преоразмерен за твоя уред от 1000W, но преоразмеряването ще ти бъде от полза пък и дизайнът на ключа ми допада за интериор.
http://www.mikimak.com/?function=detail&id=5256
MamaMy - майстор
Този ключ пак ще е на опаки по неговите разбирания
hakama - специалист
То една скара струва 20лв... няма ли нещо по-нормално? Вкъщи имам какви ли не ключове за лампи и стълби, но за бойлер нямам, а то трябва да е силов.
Легранд-а няма да свърши работа като цена и като изпълнение.

Трябва ми за открита инсталация - върху фаянса да го хвана.
stoy@n - специалист
С това няма ли да стане? Този е 10А има и по 16А
Прикачен файл:
10112010313.jpg
10112010313.jpg (28.92 KиБ) Видяна 3408 пъти
hakama - специалист
Това е идея, над пералнята има една "двойка" - едното гнездо е за пералнята, другото за една кафемашина, която чат пат се ползва, по-добре щеше да бъде да е отделно, независимо, но... колко струва това нещо?

Тема "Връзване на ключ за лампа - проблем (постепенно светване)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: