Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fox_vt - майстор
И защо така.
ivan1212 - помощник
Вече една седмица сме с проточен 3.5 кВ и с разклонител 3х2.5мм2. Да, не е като на ТЕЦ или голям бойлер, но си е съвсем прилично. Само не трябва да използвате душа, а да се къпете само с маркуч и да не държите твърде много на силната струя. Едно време в студентски град сме карали по 25-30 дни на кофа и бързовар все пак. За 10 дни ей сега ще купувам обемен бойлер и ще търся майстор да ми извежда кабел от таблото. Единствено за сигурността имах леки притеснения, но за щастие, и с помощ от форуми, всичко е повече от наред.
Kondor1 - специалист
Помислих, че го броиш за постоянно решение това с маркуча :) Относно сигурността, винаги трябва да имаш 1 наум.
ZMeyGorianin - майстор
Аз пък не мога да си представя как 3.5кВ нагревател, който едва стига за миене на чинии и то на тънка струя ще бъде достатъчен за къпане и то при дебита на маркуч - не на оригиналната слушалка :?
Kondor1 - специалист
Човекът казва, че има опит с къпане с полу студена вода - явно такава е идеята с маркуча.
ivan1212 - помощник
Трябва да взема да ви поканя на гости, за да видите, че си е съвсем ок с 3.5 кВ :) Водата е колкото искате топла, струята е малко по-слаба, но като няма слушалка това не е проблем. Иначе решението ни трябваше за тези 10 дни без топла вода :) Следващия период в който няма да има топлофикация (1-11 август) правим едно море и мъката приключва.

Оффтопик - някой друг със спряна вода да е забелязал рязко затопляне на топлата вода от тая сутрин? Не е съвсем вряла, но дава признаци като че ли ще я пуснат предсрочно...
DundyTheCroc - майстор
Ние още от вчера вечерта си имаме вряла вода от теца ;)

Тема "Кабел в панелка за проточен бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: