Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ArturDent - Почти Безобиден
Chefo77 написа:
VARTA бяха големи, сега не са нищо повече от Bosch :(
Предишната кола я вземах с VARTA, така дойде от Германия.
Акумулатора беше стар. Търкалях я 5-6 години. Нито съм му доливал, нито съм го зареждал. Даже не съм поглеждал дали има достатъчно течност.
На два пъти съм забравял фаровете и съм го изтощавал, но съм палил с ток от друга кола. Така и продадох колата с него, което прави поне 6 кръгли години, без проблем, даже колата не се е мъчила при палене - зиме, лете, винаги палеше от 1 път.
Може просто да съм случил на акумулатор.

Монбат (без обслужване), на друг автомобил, ами умря на 4-тия месец. Едната клетка даде фира. Смениха ми го гаранционно, но така и не разбрах колко изкара, защото продадох автомобила.
Red_line - специалист
+ За FIAMM купих го с 4 години гаранция тази му е втора.миналата зима нямах проблеми.преди това бях с GM-с него купих колата незнам колко е каран преди това но също съм много доволен
Johny - майстор
Нищо че съм от Монтана, но на Монбат не са добри акумулаторите. Имам съсед дето работи там, но си купува друг акумулатор.
Илиян Илиев™ - майстор
Някъде бях писал, че и на предишната и на сегашната кола съм с URSUS.

Някаква куча марка, която всъщност никога не ми е създавала проблеми.

Цената също е добра като за тук - под 1 евро на амперчас.
valmet - специалист
На предишната ми кола купих "Искра" изкара 3 год и така си я продадох,за сегашната ми отново "Искра" и вече 2,5 год нямам ядове.
Както казва един мой приятел занимаващ се с авточасти-обслужваш ли си го и си караш автомобила редовно,проблеми не правят.Ма знае ли се?!
ArturDent - Почти Безобиден
Тя колата като жената - не я ли "обслужваш" редовно - изоставя те ;)
Transporterr - специалист
даам и аз съм доволен от тонова магазинче в горубляне,
преди това пробвах да си купя монтански, ама като ми каза 'майстор-о', че гаранция щяла да важи като премерел за утечки.Разбира се измерването показа че не заслужавам гаранция.А пък аз карам 3 година с някъв дето си дойде с колата и не си знае годините и реално нищо му няма, само дето ми е важно да не завие изненадващо в студовете баш сега и за това го пенсионирам за УПС-а.
Засъжаление сърце не ми дава да кажа Изберете българското..
Spokoiniq - майстор
AC Delco, вече съм забравил кога съм го купил, забравял съм фарове,падна на 0, зима, на другия ден пали от 1/4 оборот, след два сменени в гаранция Монбата ме хванаха нервите и го бях взел и се родих.

Тема "Каква марка Акумулатор?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: