• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
bagera1 - специалист
Изглежда професионално, поне на мен. Направи ли тестовете и кутия?
nikolovvd - майстор
Тестовете са правени преди събирането. От месец съм събрал необходимите материали, но не остава време. Утре и в Четвъртък съм в командировка, а пред вид наближаващите празници направо остава за 2015 година.
Събрал съм частите и за още един и се чудя дали да не ги събера в една кутия.
hidrazin - майстор
Този тип шаси нещо ми е много познат. :)
:partyman:
nikolovvd - майстор
Хранил е радиоточките преди 20-тина години! :-D
hidrazin - майстор
:-D Шест такива броя преправих на усилватели преди ..... 89-та година. Заминаха тук-там. Преди няколко години ми казаха че един още работел някъде из В.Търново. Даже още използвам един от тези трансформатори на село да захранва един 27-волтов поялник.
FM STEREO - специалист
Това с чекмеджето го забрави,кутията трябва да е метална,при недопустимо загряване лесно може да се запали.
hidrazin - майстор
FM STEREO написа:
...,при недопустимо загряване лесно може да се запали.
Как си представяш тая работа. Знаеш ли колко е пламната температура на дървесината?
А случайно старите ЛАМПОВИ телевизори, радиоапарати, усилватели ... да не са били с метални кутии?
Точно с дървени. Освен това ламбите греят повече. Много повече.

Изображение
Изображение

FM STEREO - специалист
hidrazin написа:
Как си представяш тая работа. Знаеш ли колко е пламната температура на дървесината?
А случайно старите ЛАМПОВИ телевизори, радиоапарати, усилватели ... да не са били с метални кутии?
Точно с дървени. Освен това ламбите греят повече. Много повече.
Така е съгласен съм,а защо според теб вече няма дървени кутии а почти всички апаратури са в метални кутии?
hidrazin - майстор
FM STEREO написа:
Така е съгласен съм,а защо според теб вече няма дървени кутии а почти всички апаратури са в метални кутии?
Първо ще изчакам твоите предположения. Хайде, не е толкова трудно и е близко да акъла. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Подходяща кутия за домашен усилвател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: