Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Hoвoceлckи - майстор
Нещо такова :wink:

Прикачен файл

IMG_20200911_152359_HDR_opt.jpg
Nimi - специалист
Защо толкова ниско сложена!? Има FW за подобно изпълнение.
Ама си има СОД май.
Hoвoceлckи - майстор
Как позна, че е сложена ниско? Какво е FW за подобни случаи? Защо смяташ, че има СОД?
Nimi - специалист
съб сеп 12, 2020 8:04 amHoвoceлckи написа:
Как позна, че е сложена ниско? Какво е FW за подобни случаи? Защо смяташ, че има СОД?
Ако беше високо, клавиатурата нямаше да е над централата. Или поне няма никаква логика в това.

Freewave Runner
Изображение

На PGM1 и PGM3 има закачени кабели, като този от PGM1 минава и през тампера на кутията. Към кабелите на акумулатора има закачени допълнителни кабели. Със сигурност някакво известяване - СОД или само за клиента с някакъв GSM модул.

Дано не се дразни питащия, че оспамваме темата, но пък ако чете внимателно има какво да научи.
Hoвoceлckи - майстор
Питащият май не минава често насам.
Защо да оспамваме темата - пишем за СОТ.
Това отгоре не е клавиатурата, ПИР е (отворен, паднали са им батериите, та ги сменявам). Случайно обаче, долният край на кутията е на нивото на легло. Горният - току под тавана :) - таванска стая.
Да - има СОД и логиката ти е естествена. Не отбеляза, че няма батерия :wink: Тя е в другата кутия с трансмитера.
Nimi - специалист
съб сеп 12, 2020 11:53 amHoвoceлckи написа:
Питащият май не минава често насам.
Защо да оспамваме темата - пишем за СОТ.
Това отгоре не е клавиатурата, ПИР е (отворен, паднали са им батериите, та ги сменявам). Случайно обаче, долният край на кутията е на нивото на легло. Горният - току под тавана :) - таванска стая.
Да - има СОД и логиката ти е естествена. Не отбеляза, че няма батерия :wink: Тя е в другата кутия с трансмитера.
Това което е отгоре, е точно капак на LED клавиатура! Вижда се и кабела към нея. Акумулатора предположих е свален, и се прави нещо по кабелажите.
Hoвoceлckи - майстор
Грешката е моя. Да, вярно LED клавиатура е. ПИР-овете са безжични. Има и други странни решения - точно тази стая не се пази изобщо. Няма даже мук на вратата към терасата. Вярно, че е високо, но ... Затова пък са й взели едни "много хубави пари" ...
Друг обект (магазин). На входната врата вместо мук - вибрационен датчик. Изобщо не бих казал, че е много чувствителен ... Централа SP4000. На PGM-a - O/C, входа на трансмитера за тревога - на "-" на bell (активен е "+") ...
За "добро утро" започнах с тази

Прикачен файл

IMG_20200911_110331_HDR_opt.jpg
hidrazin - майстор
Китайска централка, 8 програмируеми зони.
Май ги продаваха е емаг...
:partyman:
Hoвoceлckи - майстор
Пратиха ме да съм я сменявал. Оказа се, че трансмитерът ни е у "лево". Междувременно се бъгна и си скри "входното време". Принципно не е проблем ... ако се знае "инженерния" код. С изключване на захранването обаче "се осъзна" :-D
А бе весело си е при мен :supz:
Nimi - специалист
@Hoвoceлckи може да не са им стигнали зоните.

Тема "Окабеляване за СОТ - клавиатури" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: