• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
За тулена стена е добре. За бетон ... ако е уплътнен добре и вибриран ще е зор. Те и стоманените пирони напоследък нещо не са като хората - или се чупи, или се криви. :?
:partyman:
MIRO_073 - майстор
Абе има едни гръцки тухли по 30-35 стинки четворки, дето не можеш да забиеш стоманен пирон - направо се разпада
hidrazin - майстор
За 30 стотинки толкоз. Аз съм си патил доста и от циментовите тухли. На няколко пъти попадам на направо прозрачни направени само от едра баластра и малко цимент колкото да не се разпадне при транспорта. Веднъж стъпих не една такава - само дето не се пребих. :) После ги пробвах - парчетата от стените на тухлата се трошаха много лесно с ръце и ги ползвах за пълнеж на тухлите където щеше да има кутии.
А кабела по такава стена си е жива мъка.
fox_vt - майстор
Те тоя гръцките дето можеш да носиш по пет в едната ръка са готини :lol: чак не ми се мисли такъв апартамент как ще си монтира човек една картина на стената,за стойка за тв по голям от 32 инча пък изобщо страх ме хваща :?
hidrazin - майстор
Аз съм в апартамент с пълзящ кофраж и нямам грижи за стойката на 55" - овия.
jekasus - майстор
fox_vt написа:
Те тоя гръцките дето можеш да носиш по пет в едната ръка са готини :lol: чак не ми се мисли такъв апартамент как ще си монтира човек една картина на стената,за стойка за тв по голям от 32 инча пък изобщо страх ме хваща :?
Използваш хюнебек в интериорния дизайн :-D
al4o - специалист
То с тия гръцките ;Тухли; Външно тяло на климатик си е жив цирк #-o Малко се отплеснах от темата :butthead:
ArturDent - Почти Безобиден
hidrazin написа:
Аз съм в апартамент с пълзящ кофраж и нямам грижи за стойката на 55" - овия.
А колко време пробива дупките?
И аз живеех преди време в такъв - правен точно след големите земетресения през соца. И както се изрази един стар майстор с бетон "600". Не занам на какво отговаря сега..
hidrazin - майстор
ArturDent написа:
А колко време пробива дупките?...
Абе аз минах тънко. Само една дупка се наложи да местя защото попаднах на арматура. Ама не някоя пръчица като молив ами като дръжка на лопата. :-D
Обаче питай тия дето ми слагаха климатиците. По два часа и половина на дупка. :lol:
gogo7777 - майстор
Само една дупка се наложи да местя защото попаднах на арматура.
Само една ли :?:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "коване на мостови кабел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: