• 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 94
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
aleksnp - специалист
Благодаря, не съм купил, още избирам.
valentino76bs - майстор
valentino76bs написа:
Колеги искам да попитам кой от двата е по добре ,основно за АC/DC ток?
http://www.ebay.com/itm/UNI-T-UT204-Aut ... 19f89b240a

http://www.ebay.com/itm/Mastech-MS2108- ... 20ed351b2d

Вече поръчах първия! :) :-D
Дойде :-D нямам търпение да го закача на акумулатора да видя защо така бързо пали колата :)
Прикачен файл:
DSC_0037.jpg
79лева излезе....Али експрес!Интересно ,че много бързо дойде платил съм на 10.09 а тука е бил на 26.о9 16 дена рекорд!
dtmf - специалист
Честито уредче. От евтините марки UNIT май са най-добре. Даже и официален сайт си имат.
DMN - майстор
Честито :) . Сподели как се държи при измерване на малките токове например до 0.1А.
brum - майстор
valentino76bs написа:
79лева излезе....Али експрес!Интересно ,че много бързо дойде платил съм на 10.09 а тука е бил на 26.о9 16 дена рекорд!
При мен реокрда е 4 дни :) . UNI-T UT139C, 62 USD за 3-4 дни :) . Ама в цената имаше включен шипинг по DHL.
dtmf - специалист
Моя UNIT - осцилоскоп, 3 дни от Китай до София, и после 2 седмици втасваше в митница София :mrgreen:
valentino76bs - майстор
dtmf написа:
Моя UNIT - осцилоскоп, 3 дни от Китай до София, и после 2 седмици втасваше в митница София :mrgreen:
Трябваше да им кажеш да пишат GIFT на пакета ,иначе ако цената е по голяма отива в митницата!
DMN написа:
Честито :) . Сподели как се държи при измерване на малките токове например до 0.1А.
Ооо там не очаквам нищо романтично ако имаше деление 2А по щеше да става ама 40 и 400 :),основно го взех заради постоянния ток.Но ще пробвам да!
fox_vt - майстор
DMN написа:
Че те тия уреди изобщо мерят ли такива токове :?: Моя е малко по друг модел китаец ама то при толкова смущения показанието си играе,и изобщо под 1А надали ще е стабилно измерването.На AC още по зле там няма нулиране.За малки токове карам със стария дръгел DT :-D И ми е чудно защо аджеба китаеца не е направил амперклещите да могат да мерят ток със пипалата а не само с клещите.Явно парите са сила :)
dyaneff - майстор
fox_vt написа:
DMN написа:
Че те тия уреди изобщо мерят ли такива токове :?: Моя е малко по друг модел китаец ама то при толкова смущения показанието си играе,и изобщо под 1А надали ще е стабилно измерването.На AC още по зле там няма нулиране.За малки токове карам със стария дръгел DT :-D И ми е чудно защо аджеба китаеца не е направил амперклещите да могат да мерят ток със пипалата а не само с клещите.Явно парите са сила :)
Имам мастеч мерят постоянен и променлив до 1000 Ампера. Бих казал, че се справят с измервания под 1 ампер, но е несериозно да се очаква някаква точност.
brum - майстор
valentino76bs написа:
dtmf написа:
Трябваше да им кажеш да пишат GIFT на пакета ,иначе ако цената е по голяма отива в митницата!
Дори да го маркират като gift са задължени да декларират цена. Ако цената е на 20 долара пак отива в митници. Нищо че е подарък - дължиш мито и ДДС. Минал съм 10тина пъти през митниците последните години и ги понаучих горе-долу тия работи. Виж, ако се разберете да пишат 7-8 долара в цената и да не пишат gift понякога минава директно през пощата.
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 94

Тема "Купуване на Мултицет-какъв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: