• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте,някой може ли да ми даде идея поблема е следния-бойлера отоплява до 50 градуса,мислех че е термостата и го смених и пак отоплява до 50 гадуса.благодаря предварително
vesel - специалист
Освен терморегулатора, който е изведен за външна регулация има и термична защита. Може тя да сработва на тези 50 градуса.
stefan_gb - специалист
vesel написа:
Освен терморегулатора, който е изведен за външна регулация има и термична защита. Може тя да сработва на тези 50 градуса.
Термичните защити са настроени да изключват на 85-96 градуса и след като изключат искат ръчен рестарт и наи вероятно пролема не е в нея, сменял съм доста дефектни които изкл. на малък градус но не се рестртират като изключат сами. Би трябвало проблема да е в термореголатора, до куде си му наврял сондата в тръбата на фланеца......
това не е ли в едно капсуловано,не са ли в едно
това не е ли в едно капсуловано,не са ли в едно
до нормално положение, вътре има магнеэиев анод може ли да окаже влияние
stefan_gb - специалист
такива ли са частите на боилера :
ако съдиш от термометъра тои не е точен и може да се лъжеш, термореголатора на макс изключва междо 65-75 градуса

Прикачен файл

2865.jpg tesu.jpg
2865.jpg tesu.jpg (70.89 KиБ) Видяна 10432 пъти

Прикачен файл

2293.jpg Tesu.jpg
2293.jpg Tesu.jpg (71.76 KиБ) Видяна 10433 пъти
не е нито един от тези терморегулатора е нормален пръчка около 30 см с кръгла глава оригиналния беше италиански сега сложих българсни[/img]
stefan_gb - специалист
Явно твоя е е комбиниран, има с тънки и с дебели осезатели /пръчка/ и имат разлика. Но как засече че ти изкл. на 50 градуса :)
Милен - майстор
slavi_xr написа:
не е нито един от тези терморегулатора е нормален пръчка около 30 см с кръгла глава оригиналния беше италиански сега сложих българсни[/img]
http://nikelectric.com/index.php?cPath=38_56

Я си харесай един модел.
  • 1
  • 2

Тема "проблем с бойлер "tesy"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: