Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
wernis - специалист
Как се прави огледало за баня с нагревател отзад за да не се изпотява когато се къпеш
Какъв реотан се слага и на 220 волта ли е той. Как се спира , с ключ или?
Palawnik - специалист
И аз това питам, но за сега няма идей ;)
pavelari - майстор
фирма темира оод предлага релтани, които се залепят зад огледалото и бачкат на 220 волта, обезопасени са - temira.com
wernis - специалист
Днес ходих в Бриколаж и гледах едни нагреватели за огледало. Тези бяха нещо подобно на подово отопление, но с по малко сечение на проводниците...
Неприятното е че са прекалено скъпи 115 лв . Няма ли начин човек сам да си приспособи нещо подобно?
estrogen - специалист
Могат да се използват нагреватели от Автомобилно стъкло . Продават се на различни размери малки плътна , те са на 12 волта имат голяма мощност бързозагряващ . И това ще е проблема защото могат да пукнат огледалото , но от друга страна ако се сложи един регулатор на напрежението , може да се намали малко мощноста .
shotik - майстор
аз не ползвам реотани ,само със сапунена вода или пяна като го мина и забърша и не се изпотява.
Justy - майстор
Другия начин да не се изпотява е да го обдухваш с вентилатор - и май е по икономично :wink:
Wishmaster-ruse - специалист
Вентилатора не ти покрива цялата площ.
А самоделка на 220 волта в банята трябва да си много на ТИ с тока и да знаеш как да си направиш изолацията че да не се накъдриш без да искаш и да си хубав на погребението си.
Нищо лично пробвай с 12 или 24 волтови реотани по безопасно е
Реотана си го направи от меден проводник експириментирай.
човек се учи от грешките си докато е жив :cool:
Щом имаш желание успехът няма да закъсне е
Justy - майстор
Опазил бог от 220 в. - вентилатори от процесори К6 - 60Х60 мм. На 12 в. - като спретнеш 3-4 отгоре на огледалото си готов.
romanpm - майстор
Най простичко и сигурно е лампа/и/ зад огледалото . :)

Тема "Как се прави огледало за баня с нагревател отзад" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: