Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ohdan - специалист
Става въпроса за терморегулатор на автом. пералня Indesit W43T, който се е стопил целия там където са клемите. След откачането му и освобождаването на тръбичката от общата връзка с другите кабели, стигайки до мястото където се поставя ампулата се оказа че отворът е запълнен с някаква смес която възпрепятства изваждането и :?. Та въпросът ми е как се изважда в този случай без да повредя нещо друго?
Благодаря!
pipilica - майстор
На кво мяза сместа, мека ли е, твърда ли е, колко навътре е.
Я пусни снимка.
valentin114 - специалист
ohdan, пускай снимките...сега се зачудих за ампулата :? П.П....не работя в сервиз за перални, но не ми е чужда материята.
ohdan - специалист
valentin114 написа:
ohdan, пускай снимките...сега се зачудих за ампулата :? П.П....не работя в сервиз за перални, но не ми е чужда материята.
За снимки малко е трудно , мога да снимам и да кача но проблемът е че пералнята е на брат ми и я преглеждах преди два часа в тях и успях да сваля само терморегулатора и да стигна до мястото където влиза краят на тръбичката , най-отдолу между нагревателите. Даже не съм сигурен дали е и ампула вътре но при опит да издърпам тръбичката която се подава от там не подава изобщо и ми се струва че нещото с което е пълно е доста твърдо. Решихме утре да ходим за терморегулатор и при евентуален късмет да намерим ... ще снимам все-пак каквото и да стане и ще кача снимки.

Тема "питане за терморегулатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: