Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте,
Инсталирах един аквариум на бюрото си и ми се появи странен проблем, който си нямам на представа от къде идва, но подозирам ел. инсталацията и за това пиша тук. Когато светна аквариумното осветление, освен да изгасва монитора, се чува и пукот от колоните. Мониторът е Dell 2709w с PVA матрица и сензорни бутони. Лампата е уж соларна с един много тежък трансформатор. Свързани са на различни разклонители, но на един контакт с 2 гнезда (всеки разклонител в различно гнездо).
Всичко съм демонстрирал на един клип: https://www.youtube.com/watch?v=YydRnrP3YFA
hidrazin - майстор
twist69 написа:
...Лампата е уж соларна с един много тежък трансформатор....
Тоя траф къде си го сложил? Ако е наврян някъде зад монитора го разкарай от там.
:partyman:
Разкарах целия аквариум от там. Изглежда прекрасно, но мястото е много трудно за поддръжка.

Благодаря!
shadow__01 - майстор
twist69 написа:
Разкарах целия аквариум от там. Изглежда прекрасно, но мястото е много трудно за поддръжка.

Благодаря!
Не разбрахме реши ли се проблема? Тук обикновено си споделяме ако даден проблем е решен. При желание някой описва причините за проблема за да бъде полезна темата и на други с подобен проблем.

Тема "Странен проблем - монитора изгасва когато включа лампа." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: