• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
toolegittoquit - майстор
Интересува ме посочената марка помпа - Водолей, става ли за поливане и ще изкара ли 1-2 години без ядове?
LazarGanev - "Велик майстор"
toolegittoquit написа:
Интересува ме посочената марка помпа - Водолей, става ли за поливане и ще изкара ли 1-2 години без ядове?
За да го кажа по ясно и с едно изречение - може да я разглеждаш като Фиестата на помпите :wink:
Andri01 - майстор
Е,значи лятото за поливане става тогава :?
toolegittoquit - майстор
LazarGanev написа:
За да го кажа по ясно и с едно изречение - може да я разглеждаш като Фиестата на помпите
Не ми стана ясно. Защото има Фиести, които си се движат без никакви ядове. Ще върши ли работа?
Junak - майстор
toolegittoquit написа:
LazarGanev написа:
За да го кажа по ясно и с едно изречение - може да я разглеждаш като Фиестата на помпите
Не ми стана ясно. Защото има Фиести, които си се движат без никакви ядове. Ще върши ли работа?
С твоя късмет [-X
moimoimoi - майстор
става за поливане на.....ръцете на мивката.
какъв дебит и дават?
hidrazin - майстор
И от какво точно ще черпиш вода?
:partyman:
шоп - майстор
moimoimoi написа:
става за поливане на.....ръцете на мивката.
какъв дебит и дават?

Ей такива мнения най-харесвам :-) Пълен спам.

Тази помпа е украинска, уточнете за кой модел говорим. Има два модела. Напор 45 и с напор 60 метра.

От над 30 години в овошната градина на баща ми са работили помпи Водолей, Малъйщ и Ручеек. Трите модела помпи са сходни и с близки характеристики.

Мога да кажа от опит, че помпите са супер надежни, а цените са им смешни. По време на соца струваха 9 рубли, сега търговците ги продават по около 40-45 лв.

Дебита в общи линии е между 500 и 1200 литра на час според моделите и мошността.
Съотношението цена качество според моите реални наблюдения е недостижим от доста други "маркови" помпи.
Успехи.
toolegittoquit - майстор
Има ли значение? Питам дали помпата става? От сондаж ще черпя. Изгоря ми помпата и ми трябва временен заместител. Ще я сложа в пластмасова перфорирана тръба, за да не прецакат вибрациите пластмасовите тръби на сондажа.
  • 1
  • 2

Тема "Помпа вибрационна "Водолей" - става ли?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: